Probleme pentru CS Mioveni? Argeșenii au fost amendați în urma ultimei ședințe a Comisiei de Disciplină și Etică a FRF și riscă depunctarea

Marius ANGHEL 19 Jan. 2018, 16:22 Campionat
Probleme pentru CS Mioveni?** Argeșenii au fost amendați în urma ultimei ședințe a Comisiei de Disciplină și Etică a FRF și riscă depunctarea

Dacă în ședința de miercuri, 17 ianuarie, a Comisiei de Disciplină și Etică a FRF Olimpia Satu Mare s-a ales cu o nouă depunctare în campionat, de această dată de 26 de puncte, tot atunci un nou club din Liga 2 a primit o veste proastă.

CS Mioveni s-a ales cu o amendă de 3.000 de lei, un termen de grație pentru a-și achita datoriile către fostul jucător Ionuț Stoica, altfel riscă depunctarea și i se va interzice dreptul de a transfera și/sau legitima jucători.

„Comisia a sancționat debitorul CS Mioveni cu penalitate de 3000 lei și i s-a acordat un termen de grație de 5 zile pentru executarea integrală a obligațiilor de plată conform art. 85 coroborat cu art. 24 lit. C al. 1. a din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal, față de creditorul Stoica Ionuț.

Comisia a acordat termen în data de 14.02.2018, ora 15.00, dată la care debitorul CS Mioveni să prezinte dovada plății față de creditorul Stoica Ionuț conform Hotărârii nr. 152/CL/20.07.2017, definitivă prin nerecurare pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și depunctarea”, e verdictul Comisiei de Disciplină și Etică a FRF.

Ionuț Stoica s-a despărțit în vara anului trecut de CS Mioveni și a plecat la FC Hermannstadt, acolo unde este unul dintre jucătorii de bază ai echipei antrenate de Alexandru Pelici. Stoica a jucat în cele 21 de etape desfășurate până acum în 20 de meciuri, în 19 ca titular, și a marcat 3 goluri.

Marius ANGHEL 19 Jan. 2018, 16:22 Campionat
Pe aceeași temă