Prima reacție a lui Daniel Pancu după ce a fost dat afară de la Rapid. „Am fost de acord. Rămâne să stabilească ei despăgubirile financiare, pentru că eu demisia nu mi-o dau”

Marius ANGHEL 09 Mar. 2020, 16:08 Campionat

Daniel Pancu (42 de ani) a oferit o primă reacție după ce a fost demis de la Rapid. Antrenorul a vorbit pentru ProSport despre decizia oficialilor clubului din Giulești de a renunța la serviciile sale.

Fostul atacant al grupării din Giulești, antrenorul acesteia din sezonul trecut, din Liga 3, susține că a fost de acord cu decizia conducerii de a-l demite, dar că nu ar fi renunțat niciodată la banca tehnică a giueștenilor, pentru că a crezut în șansa echipei de a promova în prima ligă. În acest moment, cu 14 etape rămase de disputat până la finalul sezonului, Rapid e la doar două puncte în spatele clasatelor pe locurile 2 și 3.

„Eu am fost de acord cu demiterea. Am fost la ședință, mi-au spus că poate jucătorii sunt blocați mental și poate au nevoie de o schimbare. Ne-am strâns mâna, ne-am pupat și gata. Rămâne să stabilească ei despăgubirile financiare, pentru că eu demisia nu mi-o dau. Eu am crezut cel mai mult în promovare și nu aș fi demisionat niciodată de la Rapid!”, a declarat Daniel Pancu pentru ProSport.

Daniel Pancu (foto, în dreapta, alături de Victor Angelescu, principalul acționat al clubului Rapid) a fost demis de la Rapid după ce echipa a obținut doar două puncte în primele trei meciuri desfășurate în 2020, ratând, de fiecare dată, șansa de a urca pe locul 2, direct promovabil. Rapid a remizat cu Turris (scor 0-0) și ASU Politehnica Timișoara (scor 0-0), iar duminică a fost învinsă pe teren propriu de CSM Reșița (scor 0-1).

Rapid ocupă locul 6 în clasamentul Ligii 2, cu 37 de puncte, la egalitate cu Metaloglobus și la 13 puncte în spatele liderului UTA. Primele două locuri obțin promovarea directă în Liga 1, urmând ca ocupanta locului 3 să joace meciul de baraj cu formația din primul eșalon care va ocupa antepenultimul loc în play-out. Pe locurile 2 și 3 se situează CS Mioveni și Turris Oltul Turnu Măgurele, cu câte 39 de puncte.

Rapid joacă următorul meci în campionat duminică, de la ora 15:30, în deplasare la Târgu Jiu, cu Viitorul Pandurii, echipă care în tur i-a administrat o înfrângere în Regie.

Articol scris de Carmen MANDIȘ

 

Marius ANGHEL 09 Mar. 2020, 16:08 Campionat
Pe aceeași temă