Popa îl ironizează pe Crăciunescu: „Să fie bărbat și să nu mai plângă la televizor”

21 Apr. 2012, 14:16 Campionat
Popa îl ironizează pe Crăciunescu:**

Antrenorul lui CSMS Iași, Ionuț Popa, a declarat, ironic, după meciul cu FCM Bacău, că va propune Comisiei Centrale de Arbitri să delege la următoarele meciuri ale echipei ieșene din deplasare arbitri din orașele gazdă.

„Propun Comisiei Centrale ca de acum înainte să delege arbitri din orașele cu care jucăm în deplasare. Dacă jucăm la Galați să avem arbitrii din Galați, dacă jucăm la Șoimii Pesac, să avem arbitri din Pesac. Dacă azi am avut arbitri din Constanța, cu siguranță în etapa viitoare, la Constanța, vom avea arbitri din Mamaia sau Ovidiu. Sunt sigur că vor arbitra excepțional, chiar dacă vor fi arbitri locali. Eu am totuși încredere în arbitrii români. Dacă va fi să avem arbitri străini la meciurile noastre, vreau numai din Congo și India. Și încă ceva, îl rog pe domnul Crăciunescu să nu mai plângă la televizor, să fie bărbat. Eu îl susțin”, a declarat Ionuț Popa.

Încearcă să-l întoarcă din drum pe Prunea

Tehnicianul a adăugat că va încerca să îl întoarcă din drum pe președintele Prunea, care a demisionat după meci. „Florin a fost extrem de agitat pe final de meci, îmi transmitea și mie această stare. I-am spus să se mai gândească în privința demisiei. I-am propus să schimbăm obiectivul. Să nu mai avem ca obiectiv promovarea, ci să jucăm un fotbal frumos și să-i facem pe cei de la Viitorul și Delta Tulcea să-și mănânce toți banii”, a mai spus Popa.

„Numai ghinionul a făcut să nu dăm vreo trei goluri”

Privitor la meciul cu Bacăul, Popa a declarat: „A fost un joc greu, mă așteptam să fie astfel pentru că orice echipe care joacă împotriva unei echipei bune cum este Iașiul se mobilizează. Satisfacția mea este că am reușit să croim o echipă bună aici la Iași. Prima repriza a fost mai slăbuță, dar în a doua am sufocat adversarul și numai ghinionul a făcut să nu dăm vreo trei goluri”.

Articol scris de Narcis Pohoață

21 Apr. 2012, 14:16 Campionat
Pe aceeași temă