Poenaru îi caracterizează pe suceveni: „Depășiți de miza jocului, dar rezultatul este nemeritat”

Marius ANGHEL 06 Apr. 2013, 17:46 Campionat
Poenaru îi caracterizează pe suceveni:**

La meciul dintre Rapid Suceava și Dunărea Galați a asistat și antrenorul divizionarei a treia Petrotub Roman, Gheorghe Poenaru. Acesta se află în discuții cu oficialii „ceferiști” pentru a prelua banca tehnică.

„Mă leagă o prietenie mai veche cu Gabi Clim, iar el mi-a cerut sprijinul. Deocamdată sunt sub contract cu Petrotub Roman și nu pot să ajut Rapidul decât cu sfaturi. Rămâne să mai discutăm săptămâna viitoare despre posibilitatea de a veni la Suceava”, a mărturisit Ghiță Poenaru.

Referitor la înfrangerea suferită de Rapid în fața Dunării Galați, tehnicianul băcăuan este de parere că sucevenii au pierdut nemeritat: „Miza, în primul rand, și terenul greu și-au pus amprenta pe jocul echipei sucevene. Gălățenii s-au apărat și au o obținut maximum din cele două ocazii care le-au avut. Dacă Negru ar fi marcat în startul partidei, altfel ar fi decurs jocul. Rapidul a abuzat de centrari înalte, o prada ușoară pentru oaspeți. Pe jucătorii suceveni i-am văzut până acum doar în amicale și nu pot să îmi fac o părere despre ei după doar un singur meci oficial, dar personal mă așteptam la mai mult de la ei. Nu este pierdut totul, jucătorii au potențial, depinde doar de ei să salveze echipa. Nu putem să îi blamăm ca astazi nu au vrut și nu s-au dăruit în teren. Repet, cred ca au fost depășiți de miza jocului, dar rezultatul este nemeritat.”

Sursa: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL 06 Apr. 2013, 17:46 Campionat
Pe aceeași temă