Petrolul și-a amânat revenirea la antrenamente după noul anunț venit de la FRF. „Să dăm dovadă de responsabilitate, astfel încât, împreună, să depășim aceste momente dificile”

Marius ANGHEL 17 Mar. 2020, 19:51 Campionat
Petrolul și-a amânat revenirea la antrenamente după noul anunț venit de la FRF.**

Anunțul prelungirii perioadei în care competițiile fotbalistice din România vor fi suspendate a dus la o nouă decizie și în cadrul clubului Petrolul, referitoare la reluare antrenamentelor echipei de seniori. Primul termen indicat de FRF, finalul lunii martie, se va mări până cel puțin pentru mijlocul lunii aprilie, după ce Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a anunțat, marți, după videoconferința avută la UEFA, că nu va reîncepe niciun campionat atâta timp cât în țară este decretată stare de urgență din cauza coronavirusului.

Petrolul luase decizia, săptămâna trecută, de a-și relua antrenamentele de miercuri, 18 martie, însă, acum, după anunțul lui Răzvan Burleanu, a hotărât să prelungească această vacanță forțată până la începutul săptămânii următoare, adică pentru luni, 23 martie.

„Așa cum era de așteptat, ținând cont de situația actuală, programul petroliștilor a suferit, din nou, modificări. Astfel, anunțată inițial pentru mâine, revenirea „lupilor” la antrenamente a fost amânată, următorul termen avansat fiind cel de 23 martie.

Cu speranța și cu convingerea că, în curând, vom reveni la o stare de normalitate, trebuie să dăm, cu toții, dovadă de responsabilitate, astfel încât, împreună, să depășim aceste momente dificile!”, a anunțat Petrolul.

Costel Enache: „Suntem într-o situație destul de delicată. Lucrurile sunt reale. Uitați de lumea virtuală”

Altfel, tot astăzi, antrenorul Petrolului, Costel Enache, a avut un mesaj ferm despre această situație cu pandemia de coronavirus.

„Vreau să transmit un mesaj, pentru că în acest moment consider că suntem într-o situație destul de delicată. Lucrurile sunt reale. Uitați de lumea virtuală. Suntem într-un film, un film de groază, iar ca să ieșim cu bine din acest film trebuie să fim cu toții personaje pozitive. Ce ar caracteriza un personaj pozitiv? Disciplina și responsabilitatea”, a transmis Enache.

În această perioadă, jucătorii Petrolului au primit program să se pregătească fiecare acasă la el pentru a se menține în formă, iar mijlocașul Derlis David Meza Colli o face în acest mod:

Marius ANGHEL 17 Mar. 2020, 19:51 Campionat
Pe aceeași temă