„Pentru toți arădenii trebuie ca anul acesta să obținem promovarea”

22 Apr. 2012, 00:56 Campionat

Adrian Falub a surprins pe toată lumea cu sistemul de joc etalat în confruntarea de la Timișoara. Noul antrenorul principal a schimbat acel 4- 4-1-1 pe care gruparea arădeană l-a afișat în acest retur într-un mult mai ofensiv 4-3-2-1, cu Purece și Hidișan susținându-l în linia median pe Alin Ignea.

Tactica a dat roade, arădenii dominând startul partidei și reușind să puncteze rapid. „Am mai jucat în această poziție, nu a fost una nouă pentru mine. Sigur, e mult mai mult de luptă aici, dar eu joc acolo unde mă pune antrenorul”, ne-a declarat Florin Purece.

Tânărul fotbalist arădean a făcut și o scurtă analiză a derby-ului de vineri seară. „A fost un meci foarte greu, dar ne-am luptat până la capăt și am plecat cu cele trei puncte. Suntem foarte bucuroși pentru acest success și le dedicăm victoria suporterilor minunați din tribune și celor care ne-au urmărit la televizor, tuturor arădenilor. Pentru ei trebuie ca anul acesta să obținem promovarea”, a mai spus utistul.

Purece a vorbit și despre calitatea adversarului întâlnit: „Sincer să fiu, nu mi s-a părut Poli ca fiind o echipă de primă ligă. Poate de vină a fost și atmosfera tensionată de aici, dar, în orice caz, principalul merit pentru victorie este al nostru și al fanilor”.

Sursa: Sport Arad
Foto: Mediafax

22 Apr. 2012, 00:56 Campionat
Pe aceeași temă