Penalty de trei puncte!

26 Apr. 2012, 13:11 Campionat
Penalty** de trei puncte!

Adi Falub a trecut cu bine și de-al treilea val la cârma echipei fanion a Aradului. Deși în fața Unirii Alba Iulia a rezultat un nou succes la limită, în urma unei prestanțe aproximative, în special în prima repriză, UTA și-a mai adăugat în visterie trei puncte ce o țin bine înfiiptă în lupta pentru promovare.

Partida a fost decisă de lovitura de la punctul cu var marca Bogdan Mara, dar „alb-roșii” se puteau distanța în partea a doua dacă Sitoe nu ar fi ratat incredibil, iar Pascal nu ar fi avut un reflex de zile mari în fața lui Purece.

Așa, Falub a bifat un nouă victorie italienească ce oferă moral înaintea deplasării de trei puncte de la Turnu Severin.

Mai multe POZE

Miercuri s-a zvonit că cei de la Alba Iulia ar fi jucat pe o primă specială de 40.000 de euro, venită atât de la Severin cât și de la Târgoviște. „Cât timp sunt eu antrenor la această echipă, mă interesează doar prima de joc de la club, nimci altceva”, s-a limitat să comenteze Stelian Gherman, antrenorul Albei.

„E surprinzător că Gloria Bistrița a jucat fără șapte titulari la Severin, dar nu e treaba noastră ce fac ei. Cu siguranță, sunt motivații suplimentare și la acest nivel, conducerile altor echipe găsesc bani să motiveze adversarele contracandidatelor la promovare”, a fost declarația lui Falub legat de acest aspect.

Sursa: Sport Arad

26 Apr. 2012, 13:11 Campionat
Pe aceeași temă