Peluza I Ilie Oană, mâniată pe conducerea clubului Petrolul după ultimul comunicat. „Creeză un nou război între fani și primărie, care nu ne aparține”. Lui Cristi Vlad i se cere demisia

Marius ANGHEL 23 Aug. 2018, 16:29 Campionat

Suporterii Petrolului de la Peluza I Ilie Oană nu au rămas indiferenți după comunicatul publicat ieri de clubul ploieștean, în care se anunța că se ia în calcul relocarea meciurilor de pe teren propriu pe un alt stadion, din cauza problemelor cu spațiile publicitare pe care le are cu administratorul arenei, CSM Ploiești.

Aceștia se declară surprinși și indignați că nu li s-a solicitat un punct de vedere în această problemă și îi cer demisia de onoare președintelui Cristian Vlad. Fostul mijlocaș este acuzat că gestionează amatoricește clubul și că prezența sa a devenit una nocivă.

Peluza I Ilie Oană consideră că ultimul mesaj al conducerii Petrolului este menit „să creeze un nou război între fani și Primăria Ploiești, război care nu ne aparține”.

Iată comunicatul Peluzei I Ilie Oană:

„Am luat act cu surprindere și cu indignare de comunicatul de presă emis de conducerea clubului nostru prin care se anunță că s-a luat decizia ca Petrolul Ploiești să nu mai joace pe stadionul Ilie Oană, decizie luată fără a solicita și un punct de vedere al reprezentanților suporterilor din Comitetul Director. Noi, Peluza I Ilie Oană, considerăm că este una în defavoarea suporterilor ploieșteni, menită să creeze un nou război între fani și Primăria Ploiești, război care nu ne aparține. Practic vorbim despre niște divergență între conducerea ACS Petrolul 52 și CSM Ploiești, instituția care are în administrare stadionul Ilie Oană, divergențe care nu afectează în niciun fel bunul mers al clubului nostru.

În aceste condiții, Peluza I Ilie Oană dorește să tragă un ultim semnal de alarmă asupra modului în care Cristi Vlad, președintele ACS Petrolul 52, a decis să conducă destinele acestui club. Sperăm ca în ultimul ceas să realizeze faptul că modul în care gestionează problemele clubului este unul amatoresc și că prin acțiunile sale nu face decât rău suporterilor, cei care l-au susținut pentru a ocupa actuala funcție. Totodată, sperăm să conștientizeze cât de nocivă este prezența sa la club și să își dea demisia de onoare.

Pe această cale dorim să anunțăm faptul că, noi, Peluza I Ilie Oană, nu mai acceptăm ca acest conducător, în speță Cristi Vlad, să nu facă demersurile necesare pentru ca echipa să se numească FC Petrolul Ploiești. Nu mai acceptăm să jucăm sub numele de ACS Petrolul 52 doar pentru ca președintele Cristi Vlad să își păstreze funcția.

Peluza I Ilie Oană va lupta până la capăt pentru ca proiectul demarat să fie dus la bun sfârșit, iar echipa noastră de suflet să își recapete numele de FC Petrolul Ploiești!
Demisia, Cristi Vlad!”

Răspunsul lui Cristi Vlad îl puteți citi AICI.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 23 Aug. 2018, 16:29 Campionat
Pe aceeași temă