Pelici, înaintea jocului de la Sibiu cu Știința Miroslava. „Va fi greu, dar trebuie să câștigăm”. Apelul către suporteri

Marius ANGHEL 30 Mar. 2018, 16:17 Campionat
Pelici, înaintea jocului de la Sibiu cu Știința Miroslava.**

După ce în etapa intermediară, de la mijlocul săptămânii, a câștigat la „masa verde”, scor 3-0, cu Olimpia Satu Mare, FC Hermannstadt revine în acest weekend pe stadionul Municipal din Sibiu pentru întâlnirea cu Știința Miroslava.

Antrenorul Alexandru Pelici se așteaptă la un nou meci dificil contra ieșenilor care marți au pierdut greu la Târgoviște, 0-2 cu Chindia, dar susține că jucătorii săi nu iau în calcul decât varianta victoriei.

„Va fi un meci greu, dar trebuie să îl câștigăm. Punctele sunt foarte importante în cursa pentru îndeplinirea obiectivului, promovarea în Liga 1. Curtean și Târnovan vor lipsi, fiind accidentați. În rest, toți jucătorii sunt apți”, a declarat Pelici.

Tehnicianul speră ca suporterii să fie încă o dată alături de echipă, iar la final să sărbătorească împreună o nouă victorie. „Îi așteptăm la stadion pe suporteri. Avem nevoie de încurajările lor. Sperăm ca, după 90 de minute, să ne bucurăm împreună pentru un nou succes”, a mai spus Pelici.

Partida dintre FC Hermannstadt și Știința Miroslava, contând pentru etapa a 27-a a Ligii 2, se va disputa sâmbătă, 31 martie, de la ora 12:00, pe stadionul Municipal din Sibiu. Înaintea acesteia, echipa sibiană ocupă locul 2, cu 59 de puncte, în vreme ce Știința Miroslava este pe 15, cu 27 de puncte.V

Vezi ce a spus antrenorul Științei înaintea meciului cu FC Hermannstadt, după cel cu Chindia.

Marius ANGHEL 30 Mar. 2018, 16:17 Campionat
Pe aceeași temă