Papură: „Cred că ne vom înțelege pe cale amiabilă”

26 Sep. 2011, 17:08 Campionat
Papură:

Antrenorul Corneliu Papură nu a dorit să comenteze foarte mult decizia luată de Consiliul de Administrație cu privire la renunțarea la serviciile sale. Acesta a precizat că urmează să aibă o întâlnire cu membrii CA Alro. Papură a lipsit de la sedință, fiind prezent la București pentru susținerea exeamenului obținerii licenței PRO.

„Eu sunt pe drum, mă întorc de la București. Am dat proba scrisă și cea practică, iar rezultatul mi se va comunica. Nu știu ce s-a întâmplat la sedință, urmează să am o întâlnire cu membrii Consiliului de Administrație, imediat cum ajung. Ok, să mi se dea o grupă de copii, dar cred că ne vom înțelege pe cale amiabilă. Eu asta am cerut dinainte de începerea campionatului, să mi se rezilieze contractul. Nu are importanță de ce am cerut asta, nu vreau să vorbesc despre transferuri”, a precizat Papură.

Papură la copii, Mogoșanu interimar, Nițulescu rechemat

Vă reamintim că în urma ședinței Consiliului de Administrație al celor de la Alro s-a luat decizia renunțării la serviciile antrenorului Corneliu Papură.În situația în care fostul „principal” al echipei slătinene nu va fi de acord cu rezilierea contractului, acesta va fi trimis să pregătească o formție de copii din cadrul clubului.

Echipa va fi pregătită în continuare de Daniel Mogoșanu, care va asigura intermiatul până la numirea unui nou antrenor. De asemenea, s-a decis ca președintele demisionar Jane Nițulescu să revină la conducerea executivă a divizionarei secunde.

Sursa: Gazeta Nouă

26 Sep. 2011, 17:08 Campionat
Pe aceeași temă