Pandurii și-a complicat și mai mult situația din clasament, după cel de-al treilea rezultat consecutiv de 1-1. Reacțiile lui Bogoi și Răchită de la finalul meciului cu Snagov

Marius ANGHEL 26 Apr. 2018, 11:52 Campionat
Pandurii și-a complicat și mai mult situația din clasament, după cel de-al treilea rezultat consecutiv de 1-1.** Reacțiile lui Bogoi și Răchită de la finalul meciului cu Snagov

Pandurii Târgu Jiu a mai făcut un pas greșit în lupta pentru evitarea retrogradării. În etapa a 31-a, de miercuri, echipa antrenată de Adrian Bogoi a remizat, la Motru, scor 1-1, cu Sportul Snagov. A fost al treilea joc consecutiv de 1-1, precedentele fiind înregistrate, tot pe teren propriu, sâmbătă, cu UTA Arad și joia trecută, în restanța cu CS Balotești. De altfel, gorjenii își puneau mari speranțe în cele trei jocuri de acasă. Dintr-un total de nouă puncte, Pandurii a luat însă doar trei și a rămas sub linia care asigură menținerea în Liga 2. Sâmbătă, singura echipă care reprezintă Oltenia în eșalonul secund joacă, în deplasare, la ASU Politehnica Timișoara.

Cu Sportul Snagov, Pandurii a deschis scorul în minutul 39, prin Adrian Șut, care, din 5 metri, a împins în plasă balonul, deviat pe spate, de Cosmin Ionică. Oaspeții au egalat în minutul 52, când, din centrarea lui Bustea, Dragoș Huiban, scăpat din marcaj, a trimis mingea, cu latul, în dreapta portarului. Pe final, ambele echipe au trecut pe lângă golul victoriei. Dacă Raiciu, în minutul 83, aflat în poziție ideală, a preferat un lob, care nu a prins cadrul porții, în locul unui șut plasat, în minutul 86 Vlădoiu l-a evidențiat, cu o lovitură de cap, din 7 metri, pe portarul Moga, care a respins, miraculos, de lângă bară.

Bogoi: „Ne vom lupta pentru fiecare punct. Alte echipe iau punctele degeaba”

La conferința de presă, declarațiile celor doi antrenori, privind modul de desfășurare al jocului, au fost diametral opuse.

„Din păcate, doar un rezultat de egalitate. Încă un joc care a curs în favoarea noastră, dar am luat gol dintr-o fază fixă, cred că la singura ocazie a lor de până atunci, căci ei au avut două tot meciul, din două cornere! Și uite așa s-a terminat 1-1! Altceva nu mai vreau să vorbesc despre acest joc, pentru că ne așteaptă altele mai importante. Ne vom lupta pentru fiecare punct. Alte echipe iau punctele degeaba, noi pentru fiecare punct trebuie să muncim foarte mult. Nu ne interesează decât jocul nostru, în niciun caz celălalte rezultate. Pentru că nu alte echipe ne-au pus nouă probleme, doar noi ne punem singuri! Rezultatul de azi nu este echitabil, pentru că adversarul nu a ajuns decât de două ori la poarta noastră! Dar, ăsta e fotbalul!”, a afirmat Adrian Bogoi, antrenorul Pandurilor.

Răchită: „O partidă ciudată. S-au lăsat dominați”

Altfel a văzut jocul Valeriu Răchită, tehnicianul Snagovului: „O partidă ciudată, pentru că ne așteptam ca echipa gazdă să fie mult mai ofensivă, să ne preseze, având acel deficit de puncte și fiind pe loc retrogradabil. Dar, lucrurile au stat altfel și ei s-au lăsat dominați. Am primit un gol „specialitatea casei”, dintr-o centrare, a trebuit la pauză să fac o schimbare în echipă, din punct de vedere tactic, și am reușit să egalăm. Ne doream mai mult, vroiam să câștigăm acest meci, însă după aspectul jocului cred că rezultatul este echitabil. Niciodată nu o să fiu mulțumit pe deplin de joc, mi-am felicitat jucători pentru atitudinea din repriza a doua, dar o să am o discuție mai serioasă cu ei pentru că am mai multe să le reproșez. Mai sunt șapte etape de disputat și 21 de puncte puse în joc, se poate întâmpla orice. Pentru mine, faptul că Pandurii și UTA se bat la retrogradare este o surpriză imensă. La începutul sezonului, mă așteptam să fie între primele cinci echipe clasate”.

După acest rezultat, Pandurii a coborât pe 18, fiind la patru puncte sub Metaloglobus București, prima echipă aflată deasupra liniei care asigură menținerea în Liga 2.
Sportul Snagov se menține pe 9, având 41 de puncte, cu 11 mai multe decât Pandurii.

PANDURII TÂRGU JIU – SPORTUL SNAGOV        1-1
Adrian Șut 39′ / Dragoș Huiban 52′

Moga – Băjan, Turda, Celea, Cr. Munteanu (cpt.) – Raiciu (B. Lemac 84′), Cenaj – Maxin, D. Pîrvulescu (Tudoran 64′), Șut (Brînzan 48′) – C. Ionică
Rezerve neutilizate: Rz. Stanca – Vodă, Măicăneanu, Al. Vasilescu
Antrenor: Adrian Bogoi

Fl. Iacob – Șt. Vlădoiu, V. Lică, D. Munteanu, Bg. Stancu – Al. Radu (cpt.)(Neață 81′) – Bustea, Jamali – Huiban, Ferfelea (Borțoneanu 46′), S. Costache (Tazouti 62′)
Rezerve neutilizate: Anca-Trip – Gab. Nedelcu, Gojnea, Iul. Ilie
Antrenor: Valeriu Răchită

Stadion: Minerul (Motru – Gorj); Arbitru: Rareș George Vidican (Satu Mare); Asistenți: Ovidiu Timar (Marghita) și Casian Băla (Arad).

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Marius ANGHEL 26 Apr. 2018, 11:52 Campionat
Pe aceeași temă