Pandurii, decimată în Trivale! Bogoi revine cu încredere în orașul în care a jucat cinci sezoane: „Nu există comparație cu ce era atunci”

Învingătoare etapa trecută, scor 2-0 cu Aerostar Bacău, pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, Pandurii speră să termine în picioare anul! În ultima etapă din 2018, gorjenii joacă astăzi, de la ora 17:30, la Pitești, cu FC Argeș, una dintre pretentendetele la podium.

Pandurii nu poate conta pe mai mulți jucători, inclusiv pe golgheterul Nicolae Pîrvulescu, suspendat pentru cumul de cartonașe, după ce etapa trecută a primut un galben stupid, al patrulea pentru el în acest sezon. „Este un meci pe care noi îl abordăm cu optimism, chiar dacă ne confruntăm cu foarte multe suspendări și accidentări. Nu ne vom putea baza pe Cotolan, Brânzan, Konate, Skoric, Dănăricu și Pîrvulescu. Cu toate acestea, am așteptări mari de la cei care îi vor înlocui. Avem bătăi de cap, dar nu cred că este neapărat un handicap, cei care sunt în lot sper să evolueze destul de bine, să înlocuiască cu brio acești jucători care nu pot evolua și, dintre ei, să găsim soluții și în viitor pentru echipă. Piteștiul se luptă pentru primele trei locuri, sunt sigur că vor avea drept de promovare la finalul sezonului, acesta este obiectivul lor”, a declarat, conform Gorjeanul, antrenorul echipei Pandurii, Adrian Bogoi.

Pentru actualul tehnicial de la Pandurii, meciul va fi un meci special, ținând cont de faptul că Bogoi a jucat cinci sezoane în Trivale, alături de fotbaliști cu rezonanță. „Întâlnesc fosta mea echipă, unde am evoluat ca jucător cinci ani de zile, cu niște colegi extraordinari, o echipă cu adevărat fantastică. Numai dacă spun câteva nume: Adi Mutu, Jean Barbu, Paul Codrea sau Vali Năstase, jucători care au ajuns la mari cluburi și la echipa națională, sunt jucători care au evoluat și în străinătate. Cu tot respectul pentru jucătorii de acum de la FC Argeș, nu există comparație cu ce era atunci”, a afirmat Bogoi.

FC Argeș și Pandurii sunt despărțite de șase puncte în acest moment, piteștenii fiind pe 6 în clasament, iar oltenii sunt două poziții mai jos.

Meciul-tur s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Antrenorul Emil Săndoi a acuzat atunci calitatea sinteticului de la Târgu Jiu! Andrei Panait a deschis scorul pentru piteșteni în minutul 40, iar Andrei Blejea a egalat imediat după pauză, în minutul 46.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

 

Pe aceeași temă