Pană: „Eu nu respect arbitrii, mi-au demonstrat că nu știu fotbal”

Marius ANGHEL 24 Nov. 2013, 15:07 Campionat

Metalul Reșița a plecat destul de șifonată de la Satu Mare. Bănățenii au primit gol cu cinci minute înainte de finalul timpului regulamentar, gol ce a dus și la înfrângere, însă, pe lângă acesta, a pierdut și doi jucători, ambii eliminați. Danci a fost trimis mai devreme la cabine după ce a văzut al doilea galben în minutul 8, iar Robert Cristian a fost eliminat direct în minutul 90+1.

Antrenorul Metalului, Marian Pană, a declarat că se aștepta la această replică de la Olimpia, pe care consideră că a dominat-o după primele 15 minute, însă s-a arătat extrem de revoltat față de arbitrajul lui Iulian Călin, cât și de deciziile arbitrului de rezervă.

Pană spune că îi vine să se retragă din cauza manierei de judecată pe teren a cavalerilor în negru.

„Nu am nici o problemă, eu felicit echipa gazdă, o echipă bună. Știam că vom întâlni o echipă bună, au jucat primele 15 minute, după care consider că ne-am impus jocul în condițiile în care ne-au lipsit doi fundași centrali.

Nu am nimic cu cei de la Satu Mare, dar nu am încotro și trebuie să ajung la arbitrii. Când văd așa ceva îmi vine să mă retrag. Arbitru al patrulea a venit la Satu Mare să aibă o problemă cu Pană, eu așa sunt, nu mă pot schimba pe mine arbitrii. Eu nu respect arbitrii, mi-au demonstrat că nu știu ei fotbal în momentul în care l-au eliminat pe Robert Cristian. Vreau să-i spun arbitrului că el trebuie să gândească când arbitrează un meci, să se uite pe banca de rezerve că acolo sunt foști fotbaliști care au jucat fotbal adevărat și trebuie să-i respecte”, a declarat Marian Pană.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Satu Mare Online

Marius ANGHEL 24 Nov. 2013, 15:07 Campionat
Pe aceeași temă