Oprița se așteaptă la un meci greu cu Pandurii: „Au jucători tineri, care doresc să se afirme. Vor să arate că merită mai mult, chiar să îi văd eu”

Marius ANGHEL 28 Feb. 2019, 18:19 Campionat
Oprița se așteaptă la un meci greu cu Pandurii:**

După succesul cu 2-0 de la Balotești, în primul meci oficial din 2019, CS Mioveni are și în a doua etapă din acest an un adversar ușor. Echipa antrenată de Daniel Oprița joacă sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 11:00, împotriva celor de la Pandurii Târgu Jiu, o formație cu mulți accidentați și care are un lot cu o medie foarte mică de vârstă. Gorjenii sunt la mijlocul clasamentului, pe locul 10, cu nouă puncte mai puține decât CS Mioveni (37 față de 28), care se află pe poziția a 7-a.

Oprița speră să obțină a doua victorie consecutivă de când a preluat Mioveniul și spune că meciul cu Pandurii este la fel de important ca cele cu Chindia sau Petrolul. „Ne așteaptă o partidă grea. Jucăm acasă și este foarte important să câștigăm. Este un meci la fel de important cum sunt cele cu Chindia sau Petrolul… Dacă nu câștigăm acum, degeaba câștigăm cu ceilalți. Trebuie să luăm fiecare meci în parte. Aș vrea să prestăm un joc bun. La Balotești, deși am câștigat, nu am fost chiar așa mulțumit de joc. Dar am avut atitudine și jucătorii și-au dorit să câștige, iar pe un asemenea teren, sunt importante aceste lucruri. Aștept, așadar, și sâmbătă să facem un joc bun, să avem atitudine și dăruință. Important este să luăm cele trei puncte, să recuperăm față de echipele din față. În primul joc din acest an, Pandurii puteau scoate cel puțin un egal cu Petrolul. Au jucători tineri, care doresc să se afirme. Și, mai ales că sunt neplătiți, vor să plece la mai bine, vor să dea totul în fața Mioveniului, să arate că merită mai mult și, de ce nu, chiar să îi văd eu. Pe noi este presiunea la acest meci, pentru că trebuie să câștigăm”, a spus Daniel Oprița.

Pandurii vine după o înfrângere suferită pe teren propriu, 0-2 cu Petrolul, joc în care în a doua repriză a evoluat în superioritate numerică și a ratat un penalty.

La conferința de presă dinaintea jocului cu gorjenii, pentru CS Mioveni au vorbit și Ionuț Rădescu și Rareș Lazăr, cei doi marcatori din victoria cu Baloteștiul. „Ne așteaptă o partidă importantă. Avem nevoie de cele trei puncte pentru a recupera diferența față de cele din față. Venim cu un moral bun!”, a spus Ionuț Rădescu, completat de Rareș Lazăr: „Este o partidă importantă pentru noi. Avem un moral bun și trebuie să câștigăm. Nu avem altă variantă. Vrem să recuperăm punctele față de echipele de deasupra noastră”.

Cu o victorie, CS Mioveni are șansa să se apropie la un punct de FC Argeș, ocupanta locului 6, care are un meci greu în această etapă, acasă cu Chindia.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 28 Feb. 2019, 18:19 Campionat
Pe aceeași temă