Oprescu: „Poli merită să fie în prima ligă”

03 Sep. 2011, 16:06 Campionat
Oprescu:** „Poli merită să fie în prima ligă

Antrenorul lui FC Olt s-a declarat mulțumit de atitudinea elevilor săi dar regretă că echipa lui nu a profitat de ocaziile ivite.

„A fost un meci greu, după minutul 65 a devenit mai greu, împotriva unei echipe care are un fotbal de calitate, care merită să fie în prima ligă, cred că anul acesta Poli are prima șansă la promovare. Vreau să felicit echipa mea pentru dăruirea pe care a avut-o, am avut un joc organizat, nu le-am lăsat spații adversarilor. Tinerețea își spune cuvântul, media de vârstă a echipei e foarte scăzută. Am primit golul pe fondul unui joc bun al nostru, imediat a venit și eliminarea. Două șocuri, când joci în zece împotriva Timișoarei e foarte greu, ne-a fost greu și în unsprezece … N-am reușit să profităm de acele momente bune pe care le-am avut”, a declarat Daniel Oprescu, „principalul” nou promovatei FC Olt Slatina.

FC Olt are în lot mai mulți jucători din Arad dar antrenorul slătinenilor a infirmat că acest aspect ar avea vreo influență asupra jocului echipei. „N-are nicio legătură una cu alta și o să vedeți când vine UTA peste două etape la noi acasă. Refuzul de a juca în nocturnă a fost strict legat de deplasările foarte lungi pe care le avem de făcut”, a susținut Oprescu.

„ALRO, peste Bistrița și Poli!”

Antrenorul lui FC Olt a adăugat că echipa care l-a impresionat cel mai mult în primele trei etape a fost ALRO, deși atât echipa lui, cât și Poli, au reușit să o învingă.

„După trei meciuri foarte grele pe care le-a avut echipa mea, una nou promovată, pot să spun că cel mai mult mi-a plăcut ALRO. Cred că ALRO merita să câștige meciul cu Poli, după aspectul jocului. Părerea mea e că ei au cea mai bună echipă”, a spus Daniel Oprescu.

6 cornere consecutive au avut cei de la FC Olt pe „Dan Păltinișanu”, toate însă rămase fără rezultat pe tabelă

Articol scris de Cornel BIHOLARI

03 Sep. 2011, 16:06 Campionat
Pe aceeași temă