„Oghinciuc a făcut o greșeală copilărească”

22 Mar. 2009, 17:28 Campionat
„Oghinciuc a făcut o greșeală copilărească

Aflătă la adăpostul punctelor din turul campionatului și pe un loc 8 destul de liniștitor Buftea s-a obișnuit să piardă puncte foarte ușor. Gurile rele considerănd că cei din Buftea ar face asta voit, în funcție de interesele pe care le au.

 

Este al doilea meci pe care Buftea îl perde la diferență mare de scor, astfel au încasat opt  goluri în două meciuri.  Etapa trecută în deplasare, cinci goluri de la FC Botoșani și astăzi pe teren propriu cu FCM Bacău, trei goluri.

 

Momentul cheie al partidei a fost gafa incredibilă a portarului Oghinciuc din debutul partidei prin minutul 6 care a luftat copilărește lasându-l singur cu poarta goală pe atacantul băcăuan Câmpeanu, care a marcat cel mai ușor gol al carierei sale. Era minutul 17 și FCM Bacău obține un penalty, trasformat cu ușurință de Răzvan Neagu și soarta câștigătorului era hotărâtă. Deși au încercat mult, având multe ocazii de a marca, prin Vrăjitoarea (23) care a trimis din 6 metri în transversală, D. Păun de mai multe ori rămas cu Haisan, buftenii au reșit doar un singur gol. Acesta a fost marcat de fundașul Al. Marcu în ultimul minut al primei reprize. Mai mult oaspeții au reușit să majoreze scorul printr-o "acțiune școală" de contraatac pornită de la limita offside-ului, prin același Neagu care a scăpat singur și a închis tabela cu ușurință.

 

Bacăul obține a treia victorie consecutivă cu Gheorghe Poenaru pe bancă, ajungănd la cota maximă de nouă puncte, părăsind pentru moment locurile retrogradabile. Interesant este Bacău reușise să obțină doar șase puncte în tot turul de campionat.

 

După partidă Ana Maria Prodan era foarte optimistă considerând că situația echipei va reveni la normal în scurt timp: ‘’Sunt bulversată de ce s-a întamplat, în Oghinciuc am cea mai mare încredere când intră pe teren. A făcut o greșeală incredibil de copilărească. Oghinciuc este un real talent poate să ajunga în lotul național. Nu pot să-i reproșez că s-a  pierdut meciul. Când se pierde sunt toți de vină, la fel și cănd se caștigă. Noi nu ne aflăm sub presiune așa cum era echipa din Bacău și jucătorii mei nu s-au concentrat, poate și că încă nu se cunosc bine între ei. Însă aștept mai mult de la jucători cu experiență, mai ales cei care au evoluat și în prima ligă”.
 

 

articol scris de Laurențiu BĂ‚TRÎNU

 

22 Mar. 2009, 17:28 Campionat
Pe aceeași temă