Octavian Benga, semi-mulțumit după remiza Politehnicii pe Cluj Arena: „Am avut ocaziile cele mai mari. Pot spune că cei de la U Cluj nu ne-au surprins cu nimic”

Marius ANGHEL 24 Nov. 2019, 15:27 Campionat
Octavian Benga, semi-mulțumit după remiza Politehnicii pe Cluj Arena:**

„U” Cluj și ASU Poli au oferit un meci sărac în faze de poartă în ultima etapă a turului Ligii 2, astfel că rezultatul nu avea cum să fie altul decât un sec 0-0, scor înregistrat și în alte trei partide ale rundei a 19-a.

ASU Poli a confirmat, sâmbătă, pe Cluj Arena, de ce este echipa cu cele mai puține goluri primite în acest sezon de Liga 2. La finalul turului, timișorenii au 10 goluri încasate, mai puțin chiar decât liderul clasamentului, UTA, care are 12 primite. Iar „U” Cluj, care suferă atât în atac, cât și în defensivă, n-a putut să marcheze în poarta lui Rareș Murariu. Cum nici alb-violeții nu stau bine în atac, până acum având doar 17 goluri date, deci fiind una dintre cele mai modeste formații din eșalonul secund la acest capitol, rezultatul final al partidei este unul de înțeles.

Octavian Benga: „Sunt semi-mulțumit pentru rezultat. Totuși, a fost un rezultat echitabil”

Cu punctul obținut la Cluj-Napoca, ASU Poli a urcat o poziție în clasament, pe locul 8, cu 25 de puncte, a ajuns la cinci meciuri consecutive fără înfrângere, însă rămâne totuși destul de aproape de ultima poziție retrogradabilă, ocupată de Csikszereda, cu 21 de puncte.

Octavian Benga a spus că remiza cu „U” Cluj este una echitabilă la jocul prestat de cele două echipe, chiar dacă cele mai mari situații de gol le-au avut timișorenii.

„Un meci important, cu o echipă de tradiție în fotbalul românesc, care a avut ca obiectiv promovarea, buget imens pentru Liga a 2-a. Consider că jocul a fost unul echilibrat, dar sunt semi-mulțumit pentru rezultat, deoarece, dacă eram mai atenți, puteam specula ocaziile pe care ni le-am creat. În cele din urmă, să concluzionez, totuși, a fost un rezultat echitabil, pentru că și ei au avut două ocazii de gol, dar noi le-am avut pe cele mai mari, prin Popescu și Zabun.

Pot spune că cei de la „U” Cluj nu ne-au surprins cu nimic, i-am studiat foarte bine, îl cunosc pe antrenorul Falub. Mă bucur că în anumite momente am făcut un presing mai ofensiv, punându-i în dificultate pe cei de la „U”. De la meci la meci arătăm mai bine. Îmi felicit jucătorii și în special pe suporterii care au venit să ne susțină”, a spus, la finalul partidei cu „U” Cluj, Octavian Benga, citat de site-ul oficial al clubului ASU Poli.

În ultimele două meciuri pe care le mai are de disputat în acest an, ambele din retur, ASU Poli le întâlnește pe CS Mioveni (deplasare) și Pandurii (acasă).

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Leczki JOZSI / Mediafax foto

Marius ANGHEL 24 Nov. 2019, 15:27 Campionat
Pe aceeași temă