„Obiectivul e parțial compromis”

11 Sep. 2011, 16:09 Campionat

Președintele executiv al celor de la Alro, Jane Nițulescu, spune că după rezultatele înregistrate în primele etape ale sezonului va fi foarte dificil ca slătinenii să mai reușească promovarea în Liga I.

Oficialul grupării de pe Olt consideră că la nivelul lotului aflat sub comanda lui Corneliu Papură există un blocaj psihologic, pe care doar jucătorii îl pot depăși.

„Cu Gaz Metan n-am jucat mai bine decât în meciul cu Timișoara sau în meciul de la Alba Iulia. Am jucat și acum, însă am întâlnit o echipă care a știut să se apere și cred că la noi sunt probleme de moral. Suntem blocați, am început foarte timorați jocul, mingi care nu spuneau nimic, greșeli individuale, pase aiurea. Părerea mea e că stăm foarte rău la acest capitol. Noi am încercat să-i mobilizăm, am vorbit cu ei. Eu le-am spus că nu poate nimeni să-i trezească, decât ei, jucătorii, se pot trezi. N-au nicio motivație, n-au absolut nimic. Echipa oaspete mă așteptam că ne face mai multe probleme. Dar s-au apărat, și-au atins obiectivul. Noi suntem într-un mare impas, suntem într-un disconfort total. Am adunat două puncte din 12, ceea ce e foarte rău”, a declarat Nițulescu.

„Dacă sunt nemulțumiți, nu trebuie să-l dea doar pe Papură afară, să mă dea și pe mine. Vina e la jucători”

Președintele aluminiștilor a precizat că staff-ul tehnic are în continuare susținerea conducerii executive, o eventuală înlăturare a lui Corneliu Papură de la cârma echipei putând fi decisă doar de Consiliul de Adminsitrație.

„Dacă altădată am zis că mă surprind anumite schimbări, acum au fost schimbați oamenii care n-au jucat. Dar la un moment dat trebuia să schimbi vreo șase sau șapte, și nu avem dreptul decât la trei schimbări. Ne-am tot văitat că ne e frică cu stopperii. Cu toate că ei n-au avut atacuri, nu poți să construiești numai cu stopperii și mijlocașul central. Ce să le facă antrenorul lui Dulcea sau lui Ene sau lui Crețu, dacă ei nu fac nimic. Asta este… Obiectivul e parțial compromis, aș fi un nesimțit să zic că nu este. Însă, chiar dacă am 60 de ani, sunt în continuare optimist. Poate că am o inimă mai tânără și eu cred în continuare, fiindcă știu că s-a muncit, și trebuie să se trezească. Am spus foarte clar, e poziția mea și a executivului, Papură are sprijinul nostru total. Dacă cei care conduc județul și toate aceste probleme, sunt nemulțumiți, nu trebuie să-l dea doar pe Papură afară, trebuie să mă dea și pe mine, și pe toată lumea. Dacă e, să aducă alții. Nu mă transform în avocatul lor, dar știu ce au muncit, ce au făcut. Vina e la jucători. Le-ați luat interviuri, iar ei au spus acest lucru. Noi, singura menire pe care o avem, e să facem să capete încredere în ei și să joace ceea ce trebuie. Prea multe comentarii nu poți să faci în momentul în care ai două înfrângeri și două meciuri nule. N-ai rezultate, taci. Dar eu cred că rezultatele vor veni”, a mai spus Jane Nițulescu.

Sursa: Gazeta Nouă

11 Sep. 2011, 16:09 Campionat
Pe aceeași temă