„O să fie un retur foarte dificil”. Adrian Bălan nu desconsideră UTA, cu toate că arădenii au pierdut clar la Voluntari

Marius ANGHEL 09 Jun. 2016, 18:02 Campionat

FC Voluntari este mare favorită la rămânerea în primul eșalon al fotbalului românesc și în sezonul viitor, după victoria, scor 3-0, cu UTA Bătrâna Doamnă, în meciul disputat miercuri pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari. Voduț, Tudorie și Bălan au marcat pentru ilfoveni, însă antrenorii și jucători ilfoveni sunt conștienți că-i va aștepta un retur dificil la Arad.

„Sunt două meciuri, important este că nu am luat gol. Chiar dacă am câștigat azi, trebuie să ne uitam că și ei au avut ocazii. Le-am zis băieților că în fotbal se poate întâmpla orice. A fost un meci greu, cu presiune, ei nu aveau ce pierde”, a spus la finalul jocului Dinu Todoran, antrenorul Voluntariului.

Portarul Mircea Bornescu crede că Voluntariul va juca și la anul în Liga 1, după victoria, 3-0, de miercuri, cu UTA Bătrâna Doamnă. „Am făcut un meci bun, știam că dacă vom avea o posesie bună vom și înscrie. Sunt convins că puteam marca și mai mult. În retur ne așteaptă un meci foarte greu”, a spus și Mircea Bornescu.

Intrat pe gazon în minutul 72 în locul lui Tudorie, Adrian Bălan a stabilit scorul final al manșei tur după doar 7 minute de joc. Atacantul a transformat impecabil o lovitură liberă de la marginea careului, lateral stânga, mingea ducându-se puternic în plasă pe la colțul scurt, lăsându-l fără reacție pe portarul Bogdan Miron. „Ne bucurăm că am reușit să ne impunem jocul și să câștigăm. Nu contează execuția mea, este munca întregii echipe. O să fie un retur foarte dificil, însă noi trebuie să ne facem jocul nostru și să rămânem în Liga 1”, a declarat Adrian Bălan .

Manșa retur din barajul de promovare/menținere în Liga 1 se va disputa, duminică, 12 iunie, pe stadionul „Motorul” din Arad, de la ora 13:00.

Foto: Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 09 Jun. 2016, 18:02 Campionat
Pe aceeași temă