O nouă amânare a finalizării stadionului din Târgu Jiu! Când ar putea fi gata arena „Pandurilor”

Marius ANGHEL 01 Mar. 2018, 10:50 Campionat
O nouă amânare a finalizării stadionului din Târgu Jiu!** Când ar putea fi gata arena

Cu toate că trebuia finalizat cel târziu anul trecut, odată cu stadionul din Craiova, arena din Târgu Jiu încă nu a fost dată în folosință și nu va fi utilizabilă prea curând. La început anului 2018, primarul orașului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, anunța că în luna martie speră să obțină fondurile suplimentare pentru încheierea construcției. Astăzi este prima zi din luna martie, iar edilul șef transmite o nouă amânare, că stadionul ar putea fi gata abia în septembrie, nu cel târziu în iulie.

„Compania Națională de Investiții a aprobat suma de 8 milioane de lei pentru amenajarea exterioară. Am avut o întâlnire cu domnul ministru Stănescu, am discutat. Urmează ca în perioada următoare să se treacă și de Ministerul Dezvoltării și să se aprobe suma de care avem nevoie. Am înțeles că se vor implica și parlamentarii”, a spus Romanescu la Radio Infinit, citat de pandurul.ro.

Primarul a mai transmis că lucrările de finalizare a stadionului din Târgu Jiu s-ar putea face în trei luni, însă problema este obținerea fondurilor. „Eu sper ca în august-septembrie să putem finaliza lucrările. Stadionul va fi administrat de Direcția de Patrimoniu, iar spațiile comerciale cred că ar trebui scoase la licitație”, a mai spus Marcel Romanescu.

Clubul Pandurii are drept de folosință asupra stadionului până în 2020. Echipa se află pe locul 17 în Liga 2, retrogradabil, după 22 de etape desfășurate în acest sezon, cu 21 puncte, la două puncte distanță de ultima poziție care ar menține-o în acest eșalon. Pandurii își dispută meciurile de pe teren propriu la Motru, pe stadionul Minerul. Cât privește procesul în care i se solicită falimentul, gruparea gorjeană are un nou termen pe 14 martie.

Marius ANGHEL 01 Mar. 2018, 10:50 Campionat
Pe aceeași temă