„Nu ne mulțumim cu un egal, ne gândim la victorie.” Oprița i-a pus gând rău Politehnicii, pe care o vede implicată în lupta pentru salvarea de la retrogradare

Marius ANGHEL 29 Mar. 2019, 12:07 Campionat

Fără victorie în ultimele patru etape, CS Mioveni speră să rupă seria neagră în meciul de astăzi, de pe teren propriu, de la ora 18:00, cu ASU Politehnica. Echipa lui Daniel Oprița vine după egalul înregistrat la Petroșani, 0-0 cu Energeticianul, și va întâlni una dintre formațiile care au produs supriza runda trecută. Alb-violeții au trecut cu 3-0, pe „Dan Păltinișanu”, de Petrolul, astfel că vin cu un moral excelent la Mioveni.

Înaintea acestui joc, antrenorul galben-verzilor, Daniel Oprița, spune că echipa este bine pregătită și că este momentul obținerii primei victorii din 2019, pe propriul teren. după ce până acum a obținut un egal, 2-2 cu Pandurii, și o înfrângere, 1-4 cu Chindia.

„Ne așteaptă o partidă grea, cu o echipă care luptă să se salveze de la retrogradare. Adversarii vin cu un moral bun, după victoria cu Petrolul. E un meci pe care trebuie să îl câștigăm în orice condiții, nu avem altă alternativă. Ne pregătim bine, am văzut meciul lor cu Petrolul și sunt o echipă periculoasă la faze fixe. Sperăm să facem un meci și un rezultat bun. Victoria cu Petrolul este singura lor victorie din acest an, dar au mai făcut egal la FC Argeș și au pierdut greu la „U” Cluj, după o greșeală în apărare. Iar, cu Bacăul, deși au pierdut acasă, au făcut un meci destul de bun, și-au creat ocazii… Noi, venim după o remiză… este bine că am luat un punct în această deplasare. Oricum a fost un meci pe care nu trebuia să îl pierdem. Am avut ocaziile mai mari. A fost o partidă echilibrată. Până la urmă este un punct în deplasare. Am încercat mai mult, dar atât s-a putut. Trebuie să tratăm orice meci cu seriozitate. Trebuie de asemenea să găsim soluții să marcăm. Nu ne mulțumim cu un egal, ne gândim la victorie. Obiectivul este promovarea la anul, dar încă de pe acum trebuie să analizăm evoluțiile jucătorilor”, a spus Daniel Oprița, care a vorbit și despre starea lotului: „Avem, din păcate, suspendat pe Ayza, iar Coșereanu și Edi Stoica sunt în continuare accidentați. Reintră, în schimb, Lazăr după suspednare, la fel și Rădescu, în timp ce Șerban a revenit de la lot. E clar că este momentul primei victorii acasă, nu avem altă alternativă. E normal să ne gândim doar la victorie, mai ales că venim după o serie de meciuri în care nu am reușit ce ne-am propus și trebuie să reușim acum ce ne-am propus, să luăm trei puncte”.

Înaintea desfășurării etapei a 27-a, CS Mioveni se află pe locul 7 în Liga 2, cu 39 de puncte. ASU Poli e pe poziția a 14-a, cu 30 de puncte, la patru lungimi peste ultimele două echipe aflate pe locurile retrogradabile. Meciul de la Mioveni are loc vineri, de la ora 18:00.

În partida tur, ASU Poli s-a impus cu 1-0 pe teren propriu, prin golul marcat de Ioan Mera (32).

Marius ANGHEL 29 Mar. 2019, 12:07 Campionat
Pe aceeași temă