„Ne pregătim bine toată săptămâna, iar când dăm testul nu mai suntem aceiași”

14 Nov. 2011, 11:47 Campionat
„Ne pregătim bine toată săptămâna,** iar când dăm testul nu mai suntem aceiași

Fundașul central al grupării FC Olt Slatina, Adi Lengyel nu își poate explica evoluția modestă a echipei în deplasarea de la Arieșul Turda. Jucătorul defensiv susține că ceea ce au pregătit la antrenamente nu au reușit să pună în aplicare, jocul slab ducând la eșecul înregistrat.

FC Olt Slatina n-a reușit să obțină puncte pe terenul celor de la ArieșulTurda, una dintre echipele accesibile ale seriei. Deși, nici adversarii nu au avut o evoluție convingătoare, prestația slabă a alb-vișiniilor a făcut ca la finalul întâlnirii să iasă învinși de pe teren. Fundașul central, Adi Lengyel nu își poate explica evoluția modestă.

„A fost un meci foarte slab. Ne pregătim bine toată săptămâna la antrenamente, iar când dăm testul nu mai suntem aceiași. Jocul acesta îl putem compara cu cel de la Baia Mare. Eu îmi reprosez golul primit, a fost din greșeala mea, a înscris omul pe care eu trebuia să-l marchez. Arieșul nu a fost cu nimic peste noi, ci doar golul a făcut diferența. Era o echipă de bătut. Am avut de mai multe ori șansa să ieșim din zona retrogradării, dar se pare că cam asta ne este valoarea”, a declarat Lengyel.

„Sper să ne revenim”

FC Olt Slatina este nevoită să obțină victoria în jocul de pe teren propriu cu CSM Râmnicu Vâlcea pentru a nu pierde contactul cu echipele angrenate în lupta pentru evitarea retrogradării. Fundașul central al grupării alb-vișinii, Adi Lengyel speră într-o schimbare de atitudine.

„Sper să ne revenim și dacă vom juca cum am făcut-o cu Luceafărul Oradea sau cu UTA, eu cred că vom învinge Vâlcea”, a mai precizat jucătorul defensiv.

CSM Râmnicu Vâlcea nu stă foarte bine în clasament, aflându-se pe locul doisprezece, cu două puncte mai multe decât FC Olt Slatina.

sursa: Gazeta Nouă

14 Nov. 2011, 11:47 Campionat
Pe aceeași temă