„Ne-am simțit fotbaliști!”

Publicat: 01 Oct. 2011, 12:18 Actualizat: 01 Oct. 2011, 12:19 Campionat
„Ne-am simțit fotbaliști!”

Pe lângă incidentul nefericit din pauza meciului, „clasicul” UTA Arad – Poli Timișoara a însemnat un întreg spectacol. Tribunele fierbinți au dus la un joc încrâncenat în care jucătorii s-au implicat la maximum.

„Noi am fost cu ocaziile, ne pare rău că am făcut doar 0-0, mergem mai departe. A fost primul meci din acest sezon în care am simțit că jucăm fotbal”, a declarat la final Alex Curtean, mijlocașul timișorenilor.

„Este puțin, am dominat jocul de la un capăt la altul, nu am reușit să marcăm așa că meciul s-a dus la un 0-0 sec. Noi am vrut să câștigăm, ei cred că au fost mai precauți. Atmosfera a fost foarte frumoasă în tribune”, a decretat și Iulian Tameș. Căpitanul lui Poli a criticat însă incidentul de la cabine: „Păcat că se întâmplă asemenea lucruri, gest urât. Mai ales că e vorba de oameni din stafful echipelor”. Team-managerul Daniel Stanciu s-a ales cu arcada spartă după ce a fost lovit de Dan Stupar, antrenorul secund al lui UTA.

„Am vrea să jucăm de fiecare dată cu tribunele pline, vreau să mulțumesc publicului. Îmi pare rău că n-am câștigat. Meritam!”, a fost de părere Tavi Drăghici, atacantul „Bătrânei Doamne”. Una peste alta „Derby-ul Vestului” a fost savurat la fața locului de circa zece mii de fani dacă luăm în calcul și cetățenii cocoțați pe blocurile din jurul arenei baronului „von Neumann”.

„Emoțiile au fost doar la începutul jocului. În tribune a fost o atmosferă senzațională, mulțumim suporterilor pentru că ne-au împins de la spate”, Mădălin Smaranda, portar UTA Arad

Articol scris de Cornel BIHOLARI

Publicat: 01 Oct. 2011, 12:18 Actualizat: 01 Oct. 2011, 12:19 Campionat
Pe aceeași temă