Moldovan și Stan vor să-și învingă fosta echipă

12 Mar. 2009, 18:31 Campionat
Moldovan și Stan vor să-și învingă fosta echipă

În lotul echipei FC Internațional există doi jucători născuți la Cluj, care au evoluat la adversara de sâmbătă a argeșenilor. Este vorba de Călin Moldovan și Rareș Stan.

Cei doi fotbaliști consideră că Universitatea este un adversar redutabil și își doresc să ca Internațional să obțină victoria în partida de pe sadionul Clujeana. Iata ce au declarat cei doi pentru siteul oficial al echipei FC International Curtea de Arges:

 

"Îmi doresc să învingem sâmbătă, cele 3 puncte ar fi extrem de importante, având în vedere mai ales ceea ce ne-am propus în acest sezon. FC Internațional Curtea de Argeș este echipa mai bună, astfel că am încredere că vom obține un succes, chiar dacă sunt convins că "U" Cluj va fi un adversar redutabil”, a declarat Călin Moldovan pentru site-ul oficial al clubului, www.fcinternational.ro.

 

Rares Stan vrea să înscrie împotriva echipei sale de suflet la care și-a făcut junioratul: "U Cluj este o echipă bună, vom avea un meci greu, de luptă, mai ales că terenul va fi extrem de greu, din câte știu. Deși am făcut junioratul la U Cluj și pot spune că este echipa mea de suflet, la momentul actual îmi doresc să ne impunem sâmbătă, iar dacă voi înscrie, va fi cu atât mai bine pentru FC Internațional Curtea de Argeș".
 

12 Mar. 2009, 18:31 Campionat
Pe aceeași temă