Matei, Gafița, Dima și Șerban, puși pe liber de conducerea FC Olt!

Mihai Andries 03 May. 2013, 20:00 Campionat
Matei, Gafița, Dima și Șerban,** puși pe liber de conducerea FC Olt!

Înfrângerea suferită pe terenul favoritei la promovare, Corona Brașov, scor 4-1, nu a rămas fără urmări. Patru jucători au fost puși pe liber, ca urmare a evoluției lamentabile, ce a dus la un eșec drastic, după ce echipa înregistrase remize cu ACS Poli Timișoara și CS Mioveni. Conducerea clubului a renunțat la serviciile jucătorilor Marius Matei, Cristinel Dimitrie Gafița, Valentin Dima și Ioan Șerban (foto).

„Am renunțat la serviciile celor patru jucători pentru modul în care au tratat meciul, ne-a deranjat atitudinea, lipsa totală de implicare în joc, au dat dovadă de neprofesionalism”, a declarat președintele clubului FC Olt Slatina, Ion Geolgău.

Vigariu, Velcovici, Crăciun, Săndulescu, Pribac au fost, de asemenea, jucătorii puși pe liber, în iarnă, de FC Olt Slatina, din cauza lipsei rezultatelor. În timp ce Velcovici și Crăciun și-au găsit angajamente, la CS Turnu Severin, primul bifând chiar minute pentru formația mehedințeană, însă destul de puține, Pribac și Săndulescu nu au reușit să-și găsească o nouă echipă.

Președintele clubului, Ion Geolgău, a lăsat să se înțeleagă că neimplicarea în joc nu va fi tolerată.

 

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 03 May. 2013, 20:00 Campionat
Pe aceeași temă