Masorul K.O.

Vlad MĂCICĂȘAN 14 Mar. 2009, 22:18 Campionat

Sâmbătă, la Cluj, Marius Constantinescu a fost pus la pământ de un oficial de la „U”. Fotbalistul a stat 3 minute inconștient pe teren și a avut nevoie de 20 de minute de îngrijiri medicale

Un cap în figură aplicat lui Constantinescu, de către masorul gazdelor Mircea Moldovan. Două două cartonașe roșii. E bilanțul partidei, în urma căreia Internațional a mai făcut un pas spre promovare.

Formația lui Ștefan Stoica a oprit la 10 seria de partide consecutive fără înfrângere a Universității. Cu atacantul Seydou Kone imposibil de blocat de către fundașii clujeni, argeșenii s-au impus clar pe un teren unde cu greu se putea combina. Lucrurile care au încins însă spiritele pe arena „Clujana” s-au petrecut la pauza jocului.

 

Secundul lui „U”, Marius Popescu a reproșat arbitrilor faptul că nu au acordat gol la o fază în care fundașul lui Internațional, Chiricheș, a respins de pe linia porții. În discuție a intrat și Marius Constantinescu, care l-a înjurat pe Popescu. Nu a apucat să spună însă prea multe pentru că s-a trezit cu un cap în gură din partea masorului Universității, Mircea Moldovan. Cei doi s-au mai înjurat pe parcursul primei reprize, iar masorul lui „U” a decis să se răzbune.

 

„Mircea a fost supărat că jucătorul l-a înjurat de mamă”, a povestit directorul sportiv al lui „U”, Ilie Lazăr. Jucătorul a căzut secerat la pământ, iar în raportul medicului scrie că acesta și-a pierdut cunoștința preț de mai multe secunde. A urmat o încăierare stopată cu greu de forțele de ordine.

 

La final, antrenorul oaspeților a luat foc! „Constantinescu a primit îngrijiri medicale timp de 20 de minute. Nu putea să-și revină și a trebuit să-l schimb la pauză. Este foarte urât că în 2009 se procedează așa. Vom face memoriu”, a declarat antrenorul oaspeților, Ștefan Stoica. Acesta nu a fost însă singurul incident al partidei. În minutul 87, Florin Popa l-a înjurat pe Cordoș de la gazde și clujeanul l-a împins pe adversarul său. Cei doi nu s-au potolit nici la vestiare și s-au luat din nou la harță, fiind despărțiți cu greu de forțele de ordine.

Călin Moldovan, înjurat de fanii lui „U”

 

Transferat în iarnă de la formația clujeană la Internațional Curtea de Argeș, portarul Călin Moldovan nu a avut viață ușoară la revenirea la Cluj. Fanii l-au înjurat la ieșirea de la vestiare. „Nu le înțeleg frustrările. Sunt niște oameni frustrați, care se răzbună pe cine nu trebuie. Nici la Vânju Mare nu sunt așa suporteri. Eu ce le-am făcut? Să-i înjure pe jucătorii lor. Vin doar să facă scandal la meciuri și nu știu nimic despre «U» Cluj”, a ripostat Moldovan.

 

„Nu știu ce s-a întâmplat. Dacă l-a lovit să plătească. Eu nu pot să-mi explic cum și la Câmpia Turzii și în jocul cu noi, Internațional a avut arbitrii din Vâlcea. Este ciudat”
Gheorghe Mihali, antrenor „U” Cluj

 

„A jucat și teatru fotbalistul piteștean, dar nici masorul nostru nu trebuia să-l lovească”
Ilie Lazăr, director sportiv
 

Vlad MĂCICĂȘAN 14 Mar. 2009, 22:18 Campionat
Pe aceeași temă