Marțian: „Victorie mare, dar să nu uităm că suntem pe ultimul loc”

Mihai Andries 21 Oct. 2013, 12:20 Campionat
Marțian:** „Victorie mare, dar să nu uităm că suntem pe ultimul loc

Patronul „alb-roșiilor” a ratat primul succes al echipei sale în prezenta stagiune, el fiind în continuare plecat în Corsica cu afaceri. Adrian Marțian a stat pe telefon cu Dorin Stana până când acesta, conform propriilor declarații, a început să plângă cu ocazia episodului cu penalty-ul în favoarea bistrițenilor, iar apoi a vorbit cu Giovanni Catanzariti.

Dejeanul a aflat cu indignare de o nouă prestație jenantă a arbitrilor cu UTA în postura victimei și spune că într-un fel e mai bine că nu a asistat la confruntarea de sâmbătă dimineața. „Cine știe ce aș fi făcut dacă eram la Arad, poate e mai bine că nu am fost la meci. Dacă nu iau măsuri la conducerea arbitrilor, așa cum a spus și Trică, se va ajunge la nenorociri. E prea mult ceea ce ni se întâmplă nouă cu arbitrii în acest campionat, cred că într-un singur meci sau două nu am avut probleme cu ei. Chiar așteptăm să vedem cât vor fi suspendați cei care ne-au fluierat sâmbătă”, a punctat Marțian, care, pe de altă parte, nu ar fi fost de acord cu ieșirea de pe teren a jucătorilor în minutele tensionate din finalul disputei.

Trecând la deznodământul fericit al disputei, șeful arădenilor nu este foarte entuziast și asta pentru că: „Într-adevăr, victoria e importantă, am bătut primul loc, dar să nu uităm că suntem pe ultimul loc. Numai când vom lega trei-patru succese voi fi mai mulțumit, la Motru trebuie să câștigăm neapărat. Deocamdată, mă felicit că nu am renunțat la Trică și că i-am dat încredere lui și jucătorilor, doar că mai sunt multe de demonstrat. Nu pot să uit cum s-au pierdut puncte importante în primele etape, pe niște erori incredibile și nu numai din partea arbitrilor”. Marțian a promis că pe finalul săptămânii viitoare va achita și salariile restante din 15 octombrie cu mențiunea că: „Indiferent de rezultate, ele trebuie plătite, știu asta. Doar că ar fi bine ca și jucătorii să-mi răsplătească eforturile prin puncte”.

 

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 21 Oct. 2013, 12:20 Campionat
Pe aceeași temă