Marțian i-a făcut o ultimă promisiune lui Gio: „Vin luni și punem lucrurile la punct!”

Mihai Andries 30 Jun. 2013, 14:47 Campionat
Marțian i-a făcut o ultimă promisiune lui Gio:** „Vin luni și punem lucrurile la punct!

UTA încheie într-o pasă proastă, ca să nu spunem catastrofală, o lună iunie ce ar fi trebuit să aparțină sută la sută conducerii și acțiunilor sale în ton cu aspirațiile declarate în nenumărate rânduri pe finalul unei noi stagiuni ratate. Adrian Marțian se lăuda că va face echipă de promovare indiferent de costuri, însă la această oră clubul nu mai are decât trei fotbaliști sub contract și multe datorii, cum ar fi cele trei salarii restante sau debitul de aproximativ 200 de mii de euro de la Finanțe.

Văzând lipsa de reacție a principalului finanțator, președintele „alb-roșiilor” lua în calcul și introducerea clubului în insolvență, dar exista și perspectiva falimentului. Giovanni Catanzariti chiar se gândea să facă pași concreți în acest sens, doar că a mai apărut o speranță. După două zile în care nu s-au mai auzit la telefon, cei doi acționari ai clubului au discutat vineri seara aproape o jumătate de oră și: „Domnul Marțian mi-a promis că luni vine la Arad și punem toate lucrurile la punct. Va fi aici și domnul Gheorghe Constantin, poate și antrenorul Adrian Falub, sperăm să mișcăm în sfârșit lucrurile. Altfel, chiar mi-e teamă pentru viitorul clubului UTA”, ne-a mărturisit Catanzariti.

„Bătrâna Doamnă” ar trebui să se reunească pe 8 iulie, însă pentru asta e nevoie de un lot de jucători, un staff tehnic și mai ales liniște și speranță la echipă. Toate astea necesită niște cheltuieli, pe care doar Adrian Marțian le mai poate suporta. Practic, soarta echipei arădene e în mâna omului de afaceri clujean, care nu cu mult timp în urmă afirma că proiectul său pentru UTA se întinde pe 3-4 ani.

 

Sursa: SportArad

Mihai Andries 30 Jun. 2013, 14:47 Campionat
Pe aceeași temă