Marius Lăcătuș: „Sunt mulțumit de rezultat, dar trebuie să fim mai concentrați”

Mihai Andries 10 Nov. 2013, 17:17 Campionat
Marius Lăcătuș:** „Sunt mulțumit de rezultat, dar trebuie să fim mai concentrați

Victoria clară cu Gloria Buzău l-a mulțumit pe antrenorul Iașiului, Marius Lăcătuș, care apreciază totuși că elevii săi pot mai mult dacă vor fi mai concentrați în ambele faze ale jocului.

„Sunt mulțumit de rezultat, de punctele obținute. Am avut momente destul de bune de joc, dar și destule oscilații pe care trebuie să le eliminăm. Încă facem greșeli pe faza defensivă și trebuie să fim mai concentrați la finalizare. Am dat trei goluri, dar dacă eram mai atenți puteam să mai marcăm încă trei-patru goluri. Îmi doresc mai mult și sunt sigur că și jucătorii pot mai mult”, a declarat Marius Lăcătuș.

Tehnicianul s-a declarat mulțumit de evoluția a doi dintre titulari, Dedu și Firoiu, jucători care au evoluat foarte puțin în acest sezon. „Eu încerc să le dau o șansă tututor să joace, iar când apelez la ei îmi doresc să joace bine. Firoiu s-a achitat bine pe faza defensivă, dar nu mă așteptam de la el să spargă norii. Dedu a jucat surprinzător de bine. Mai este până la play-off, trebuie să aducem puncte și din deplasare cu echipele care trag la primele șase locuri”, a mai spus Lăcătuș.

Președintele Florin Prunea a caracterizat succint turul de campionat: „A fost un tur cu bune și cu mai puțin bune, se putea mai mult. Se cunoaște faptul că am adus 19 jucători noi în vară. E clar că echipa este în creștere, e bine că se joacă și câteva etape din retur în acest an”.

 

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Mihai Andries 10 Nov. 2013, 17:17 Campionat
Pe aceeași temă