Marin Dună obține prima victorie la conducerea Victoriei Brănești

13 Nov. 2011, 10:03 Campionat
Marin Dună obține prima victorie** la conducerea Victoriei Brănești

Etapa cu numărul 13 a fost una cu noroc pentru tehnicianul Marin Dună și asta pentru că a obținut astăzi primul succes pe banca Victoriei Brănești. Alb-roșii s-au impus clar pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-0), în fața formației FCM Bacău.

Partida a debutat însă cu o ocazie imensă a oaspeților. În minutul 5, Marius Doboș a nimerit transversala printr-un șut superb de la peste 25 de metri. Deși au avut posesia în prima jumătate de oră, moldovenii nu au reușit să deschidă scorul. Au făcut-o în schimb gazdele, care au fructificat prima ocazie avută: Ciprian Stanciu a tras puternic de la 20 de metri, mingea a lovit transversala și a trecut de linia porții (25). Chiar dacă balonul a revenit în suprafața de joc, centralul Daniel Decă a fost pe fază și a validat golul.

În ultimul minut al primei reprize, Zuluf a reușit să dubleze avantajul echipei sale, printr-un șut superb la colțul lung. Elevii lui Gheorghe Poenaru nu și-au revenit nici după pauză, iar unul dintre apărătorii moldoveni l-a faultat clar în careu pe Ispir. Arbitrul a acordat lovitura de la 11 metri, pe care Bogdan Oprea a transformat-o cu siguranță.

În minutul 79, Ispir a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene și și-a lăsat echipa în 10. Finalul jocului le-a aparținut astfel băcăuanilor, care au reușit să înscrie golul de onoare prin Lozeanu în minutul 87. Chiar dacă și-au mai creat apoi câteva ocazii de gol, elevii lui Gheorghe Poenaru se întorc cu mâinile goale din deplasarea de la Brănești.

Victoria Brănești își onorează renumele de echipă „de casă”, obține cea de-a patra victorie pe teren propriu și ajunge la un total de 15 puncte. De cealaltă parte, FCM Bacău cade până pe locul 13 și are doar un punct peste linia retrogradării.

Victoria Brănești – FCM Bacău 3-1 (2-0)

Victoria Brănești: A. Bordeanu – B. Crăciun (’30 Fulea), Nicodim, Lorincz, Isac – Ispir, Cl. Herea, A. Chiriță (cpt.), Zuluf (’87 Pamparău) – C. Stanciu (’74 V. Alexandru), B. Oprea.
Antrenor: Marin Dună.

FCM Bacău: Stamatin- Mihălăchioaie, Lozneanu, I. Ursu, Luncanu – Bursuc – Huiban (’58 Curiliuc), Taban (’61 Apostol), Întuneric, M. Doboș (’80 Vraciu) – Boghian (cpt.)
Antrenor: Gheorghe Poenaru.

articol scris de Gabriel MORARIU

13 Nov. 2011, 10:03 Campionat
Pe aceeași temă