Marin Dună: „Jucătorii erau crispați. Sper să se rezolve problemele financiare”

14 Nov. 2011, 18:02 Campionat
Marin Dună:**

Fostul jucător al lui FC Național a câștigat primul meci pe banca Branestiului, după doar câteva săptămâni de la instalarea la cârma primei echipe. Dună și-a condus elevii spre victorie în partida cu FCM Bacău, scor 3-1 (2-0), care a fost reușită prin golurile lui Ciprian Stanciu, Zuluf și Bogdan Oprea.

Jucătorii Braneștiului au boicotat începutul partidei, iar aceasta a început cu o întârziere de 10 minute. La apariția pe teren, componenții primului 11 au purtat tricouri albe, pe care era inscripționat mesajul : „Cât să mai îndurăm?”. Chiriță & Co. făceau referire la situația delicată de la club, în condițiile în care jucătorii sunt neplătiți de câteva luni de zile.

După sfârșitul meciului, Marin Dună a vorbit și despre acest aspect. „Sunt probleme financiare la echipă, aceasta a fost modalitatea lor de a protesta. Sper ca acestea să se rezolve cât de curând, pentru ca fiecare jucător să poată aborda returul cu liniște. Doar în acest fel vom putea sălta câteva locuri în clasament. Consider că echipa are valoare mult peste locul pe care ne situăm în prezent”, a declarat antrenorul Victoriei.

Legat de evoluția băieților săi în partida câștigată contra Bacăului, tehnicianul alb-roșilor a declarat următoarele: „Jocul a fost unul bun, am evoluat cu agresivitate și cel mai important, am reușit să speculăm ocaziile pe care ni le-am creat. Această victorie dă siguranță echipei și încredere pentru ultimele două jocuri din acest an. Unii dintre ei erau crispați din cauza lipseri de rezultate și de bani, dar de acum sperăm ca lucrurile să se schimbe în bine”.

articol scris de Gabriel MORARIU

14 Nov. 2011, 18:02 Campionat
Pe aceeași temă