„Marea greșeală făcută de portar și ratările incredibile ale lui Ciucur ne-au costat”

26 Apr. 2012, 14:26 Campionat

CSMS Iași a pierdut ieri două puncte mari în lupta pentru promovare după ce a fost egalată în ultimele minute la Ovidiu de liderul seriei. La finalul meciului, Ionuț Popa, antrenorul echipei din Copou era foarte supărat pentru acest insucces, gafa lui Irimescu și ratările lui Ciucur fiind principalele nemulțumiri aces acestuia.

Totodată, tehnicianul Iașiului e nemulțumit de corectitudinea campionatului secund. Popa mai spune și că Viitorul nu are față de Liga I, deoarece are o echipă slabă.

„Sunt extrem de trist. Marea greșeală făcută de portar și ratările incredibile ale lui Ciucur ne-au costat. Știam foarte bine echipa Viitorul și sunt foarte supărat că nu am câștigat. Dacă am fi câștigat astăzi, mai aveam șanse la promovare, așa e extrem de greu.

La campionatul românesc nu poți garanta că se joacă meciurile corect. Sunt echipe care se retrag în timpul campionatului, iar niște formații câștigă două meciuri în deplasare fără să joace, iar noi în tur am jucat la Snagov, de exemplu, și am pierdut două puncte. Era normal că toate meciurile să fie omologate cu 3-0 la masa verde. Ce fotbal e acesta când câștigi fără să joci?

Pe Viitorul toată lumea o vrea în Liga I, dar ei au o echipă slabă. Astăzi am fost arbitrați excepțional”, a spus Ionuț Popa la finalul meciului de la Ovidiu.

Foto: Academia Hagi

26 Apr. 2012, 14:26 Campionat
Pe aceeași temă