Luceafărul a fost aproape să învingă din nou liderul, dar e mulțumită și cu punctul scos cu Snagov. Lupuț: „E un rezultat bun pentru noi”. Balint: „Am pierdut două puncte”

Marius ANGHEL 06 Oct. 2018, 22:42 Campionat
Luceafărul a fost aproape să învingă din nou liderul, dar e mulțumită și cu punctul scos cu Snagov.** Lupuț:

Luceafărul Oradea a scăpat de locul retrogradabil pe care îl ocupa înaintea etapei a 10-a, după ce, sâmbătă dimineață, a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1, cu liderul Ligii 2, Sportul Snagov. Vasile Pop a deschis scorul pentru bihoreni, în minutul 28, după ce a executat superb o lovitură liberă de la 22 de metri, peste zid, în stânga lui Florin Iacob. Avantajul minim a dispărut însă pe final de joc, când Cristian Dănălache a marcat din nou decisiv pentru echipa sa. În minutul 77, experimentatul atacant i-a adus Sportului un punct după ce a fost omul potrivit la locul potrivit și a reluat din 6 metri în dreapta lui Moga.

Lupuț: „Este un rezultat bun pentru noi”

Cu punctul acumulat, Luceafărul a urcat o poziție în clasament, pe locul 15, suficient pentru a scăpa de zona retrogradabilă. Dacă în precedenta partidă desfășurată pe teren propriu o învingea cu 1-0 pe Academica Clinceni, liderul de atunci al Ligii 2, pe care îl și detrona, acum, bihorenii au fost din nou aproape să câștige împotriva liderului, însă, în cele din urmă, a făcut doar un 1-1 cu Sportul Snagov.

„Am întâlnit echipa de pe primul loc, o formație experimentată, cu o bancă bună, cu jucători cu experiență la nivelul Ligii a 2-a, dar noi n-am făcut un joc extraordinar, am făcut totuși un joc reușit. S-a acumulat puțină oboseală, dar vreau să-mi felicit jucătorii pentru atitudine și dăruire. Eu zic că este un rezultat bun pentru noi, acest 1-1. Sper acum să reușesc să-i recuperez din punct de vedere fizic și psihic pe jucători, până marți, la următorul meci”, a declarat, citat de Bihoreanul, la finalul partidei, antrenorul Luceafărului, Cristian Lupuț.

Balint: „Am controlat jocul cap-coadă, de multe ori autoritar”

În schimb, Sportul a ratat șansa să se detașeze în fruntea Ligii 2, după ce Petrolul, cea mai apropiată echipă în clasament înaintea desfășurării etapei a 10-a, a pierdut la Pitești. Antrenorul Laszlo Balint crede că Snagovul a irosit două puncte în jocul cu Luceafărul.

„Astăzi am pierdut două puncte într-un joc pe care l-am controlat cap-coadă, de multe ori autoritar. Din păcate, am ratat mult, iar adversarul a marcat un euro-gol, un șut imparabil al lui Vasile Pop din lovitură liberă. Totuși, este important că, în ciuda problemelor cu care ne confruntăm, băieții au avut atitudine foarte bună, am reușit să presăm și să egalăm. Trebuie să privim partea pozitivă a lucrurilor, ne păstrăm invincibilitatea și după această deplasare lungă și deloc ușoară. Vom încerca să dăm valoare și mai mare punctului obținut astăzi printr-o victorie în următoarea etapă, miercuri, acasă cu Balotești”, a spus Balint, citat de pagina de facebook a echipei din Snagov.

Ilfovenii se mențin pe primul loc și după etapa a 10-a cu cele 24 de puncte devansându-le pe Academica Clicneni și FC Argeș, ambele cu câte 21 de puncte acumulate până acum.

În etapa intermediară, Luceafărul joacă marți, de la ora 19:30, la Ploiești, cu Petrolul, în timp ce Sportul Snagov joacă miercuri, pe teren propriu, de la ora 11:00, cu CS Balotești.

Marius ANGHEL 06 Oct. 2018, 22:42 Campionat
Pe aceeași temă