Lincar: „Să jucăm la fel și în deplasări”

Marius ANGHEL 05 Nov. 2012, 16:42 Campionat
Lincar:**

Tehnicianul Damilei, Erik Lincar este mulțumit că defensiva sa este impenetrabilă în jocurile de la Drăgășani. Neînvinsă pe teren propriu, Damila a trecut sâmbătă și de FC Olt, scor 2-0.

„Nu am primit niciun gol acasă, e foarte important, pe viitor mi-aș dori și evoluții mai bune și în deplasare, ultimele două rezultate nu ne fac cinste. Bine că am obținut punctele cu FC Olt, chiar dacă am avut un joc mai urâțel ca exprimare”.

Lincar a recunoscut că, la pauză, având avantajul de două goluri, le-a cerut alb-verzilor să nu mai riște nimic. „A fost o repriză bună pentru noi, la pauză le-am spus jucătorilor să nu ne mai asumăm riscuri, să nu ne mai expunem, să încercăm să închidem jocul.

A fost un joc extrem de dificil, cred că Slatina este o echipă bună a seriei, dar după o serie rezultate negative, e greu să ieși din subsolul clasamentului. Cred că, după venirea colegului Papură, este o altă filozofie, FC Olt va arăta altfel în retur, mai ales că încearcă să joace, dar e greu ca într-un timp scurt timp să se vadă mâna antrenorului”.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 05 Nov. 2012, 16:42 Campionat
Pe aceeași temă