Lincar rămâne neînvins pe banca Damilei: „Am mare încredere în echipă”

01 Sep. 2012, 19:21 Campionat
Lincar rămâne neînvins pe banca Damilei:** „Am mare încredere în echipă

După ce a promovat cu Damila în eșalonul secund, antrenorul Erik Lincar rămâne neînvins pe banca măciucanilor. Cu Lincar pe bancă, Damila nu a pierdut niciun joc în returul sezonului trecut și a început cu dreptul și acest sezon, cu o calificare în Cupa României, dar și un succes mai puțin scontat în fața FCM Târgu Mureș.

„Îmi felicit jucătorii, mă bucur în special pentru cei care au promovat cu mine la Liga a II-a. Mă bucur, suntem un grup unit, am făcut un joc bun și câștigat. Am avut un adversar care are unele probleme și noi am profitat, dar pe viitor Târgu Mureș va forma o echipă foarte bună și se va bate la promovare. Felicit conducerea, patronii, edilii de la Drăgășani, care într-un timp foarte scurt s-au mobilizat și ne-au creat toate condițiile aici.

Am început cu o victorie, este important pentru moralul jucătorilor, trebuie să ne prezentăm cu aceeași determinare la fiecare joc. Am mare încredere în echipă, avem mulți jucători tineri, va veni rândul tuturor, iar cei care vor intra trebuie să demonstreze că sunt la nivelul celor de azi. Multe echipe suferă financiar, dar bine că s-a dat drumul și a început campionatul, iar de la anul poate se vor face 2 serii cu echipe mai puține sau o singură serie” a afirmat Lincar .

Tehnicianul vâlcenilor nu crede că Damila ar fi fost primită bine în Zăvoi. „Nu cred eram primiți cu căldură la Vâlcea, sunt două echipe cu entități diferite. Suporterii CSM-ului sunt mulți și țin cu echipa lor și nu cred că ne-ar fi primit cu multe aplauze, ar fi fost alături de noi suporterii noștri dar și cei neutri”.

Articol scris de Adi Georgescu

01 Sep. 2012, 19:21 Campionat
Pe aceeași temă