Lincar nu rezolvă problemele „luceferilor”. „E o situație pe care nu pot s-o înțeleg”

Marius ANGHEL 21 Sep. 2016, 13:02 Campionat

După o remiză acasă cu Dunărea Călărași și o victorie la limită în deplasarea de la Unirea Tărlungeni, Luceafărul Oradea părea că începe să-și revină sub comanda lui Erik Lincar. Bihorenii au cedat însă din nou pe teren propriu, marți, în cadrul etapei a 8-a a Ligii 2, atunci când s-au înclinat în fața UTA-ei.

Arădenii au câștigat cu 1-0 prin reușita lui Adrian Petre din minutul 57, atunci când a speculat o neatenție în apărare echipei bihorene și a înscris în poarta lui Eduard Pap. „Luceferii” s-au aruncat apoi în atac și au forțat egalarea, însă ea nu s-a produs, iar rezultatul a rămas același, deși și „Bătrâna Doamnă” și-a creat alte câteva ocazii bune de gol pe contraatac.

La finalul jocului, antrenorul Erik Lincar era extrem de dezamăgit de noua înfrângere încasată de echipa sa. Acesta nu poate să-și explice de ce jucătorii săi nu pot înscrie, deși duc mingea aproape de poartă și își creează multe ocazii.

„Sunt dezamăgit de rezultat. Stau și mă gândesc și nu găsesc unde este problema acestor momente care sunt la această echipă chiar de la începutul campionatului, mai ales pe faza ofensivă, unde îți creezi situații și dacă nu reușești să dai gol e clar că n-ai cum să câștigi. Suntem una dintre cel mai puțin prolifice echipe, care avem doar patru goluri marcate. Adică, e o situație pe care nu pot s-o înțeleg, mai ales la valoarea jucătorilor mei, pe care eu îi consider valoroși, dar care nu reușesc să bage mingea în poartă. Este un moment greu. Cred că a văzut toată lumea jocul, nu putem spune că UTA a excelat sau că a făcut un joc extraordinar. Consider că am menținut controlul, dar la o neatenție în apărare, iar am luat gol. Așa s-a întâmplat la Satu Mare sau autogolul cu Dunărea Călărași. Trebuie să ne regăsim puterea să mergem să recuperăm punctele în deplasare, dacă acasă nu putem”, a declarat, citat de ebihoreanul.ro, Lincar.

După această nouă înfrângere, a cincea în acest campionat, Luceafărul Oradea rămâne doar cu 7 puncte acumulate până acum și se menține deocamdată, până înaintea desfășurării grosului meciurilor din etapa a 8-a de astăzi, pe locul 14, cu un punct peste ultima echipă care va retrograda. Etapa viitoare, sâmbătă, Luceafărul joacă, de la ora 12:00, în deplasare la Timișoara, cu ASU Poli. 

Foto: Bihon.ro

Marius ANGHEL 21 Sep. 2016, 13:02 Campionat
Pe aceeași temă