Lincar: „Mi-au demonstrat că sunt receptivi, jucători de valoare ce pot ajunge și în prima ligă”

Marius ANGHEL 21 Apr. 2013, 15:48 Campionat
Lincar:**

Noul antrenor al Deltei Tulcea a participat după meciul câștigat categoric cu Unirea Slobozia la prima conferință de presă în tribună oficială a stadionului Delta. Destul de reținut, deși după un meci dominat categoric, Lincar a vorbit despre meciurile viitoare.

„Eu cred că am profitat la maxim de absențele din lotul oaspeților, era mult mai greu dacă nu le lipseau cei patru titulari, dar în același timp îmi felicit jucătorii pentru concentrarea și atitudinea de care au dat dovadă pe teren. Deși am venit doar de câteva zile am făcut câteva schimbări, mi-au demonstrat că sunt receptivi, jucători de valoare ce pot ajunge și în prima ligă.

Pentru noi este foarte important jocul următor cu Brăila unde cu siguranță vom încerca să avem o evoluție la fel de bună ca azi. În fotbal nimic nu este capital, nu se taie capul nimănui, e un joc de fotbal. Sunt sigur că vom avea un rezultat pozitiv la Brăila, ideea este că vom avea două jocuri mai puțin decât Brăila, unul decât Năvodari și Botoșani și acest lucru ne obligă să obținem maxim posibil din toate meciurile. Să știți că singurul meci vizavi de care am emoții este cel cu Sportul, mă tem de meciurile ce par ușoare” a declarat noul antrenor al Deltei, Erik Lincar, citat de Ziarul de Tulcea.

Marius ANGHEL 21 Apr. 2013, 15:48 Campionat
Pe aceeași temă