Lincar jubilează: „A fost cel mai bun joc al nostru”

Marius ANGHEL 22 Sep. 2012, 14:05 Campionat
Lincar jubilează:**

Damila Măciuca a obținut cel de-al treilea succes consecutiv în Liga a II-a, 1-0 la Bistrița, cu FC Maramureș.

Echipa vâlceană a fost la un pas să câștige la „masa verde”, după ce medicul echipei gazdă a întârziat să ajungă la meci 8 minute din cele 15 permise de regulament. Până la urmă, doctorul maramureșenilor a ajuns în timp util și meciul s-a disputat.

Unicul gol al partidei a fost reușit în minutul 18 de către fundașul Ionuț Stoica, care a marcat cu capul, după un corner.

„A fost cel mai bun joc făcut de noi până acum, echipa a arătat o determinare extraordinară, ne-am creat multe ocazii, dar am ratat mult și pe final puteam fi egalați, dar cred că ar fi fost nedrept. Obiectivul nostru nu este promovarea, însă sper să o ținem tot așa. Conducerea clubului ne oferă toate condițiile pentru performanță, jucătorii sunt cu salariile la zi, primele le primesc după meciuri și sunt foarte mulțumiți. Știu că nu am pierdut de mult, dar nu ne interesează statistica, va veni și momentul când vom fi înfrânți.” a spus tehnicianul Erik Lincar.

Damila nu a mai pierdut în campionat în ultimele 20 de jocuri disputate, 17 în sezonul trecut în Liga a III-a și cele trei din actualul sezon, în al doilea eșalon. Ultimul eșec al măciucanilor datează din turul sezonului trecut, pe 12 noiembrie, la Vișina Nouă.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 22 Sep. 2012, 14:05 Campionat
Pe aceeași temă