Lincar a betonat defensiva vâlcenilor: „Dacă echipa nu avea caracter, nu câștigam cu Bistrița”

Adrian MUJEA, Mihai Andries 19 May. 2014, 14:10 Campionat
Lincar a betonat defensiva vâlcenilor:**

Antrenorul vâlcenilor, Erik Lincar, rămâne neînvins după patru etape la CSM, perioadă în care echipa nu a încasat niciun gol!

Lincar a subliniat faptul că echipa sa a fost dominată de Bistrița, dar s-a impus datorită unei defensive excelente. „Am apreciat jocul Gloriei, Bistrița ne-a dominat, dar îmi felicit fundașii, care din nou au fost la înălțime și consider că acesta este punctul nostru forte. Nu mi s-a mai întâmplat asta, să fiu dominat în acest fel, cine mă cunoaște, știe că nu asta este filosofia mea despre fotbal, dar a fost o situație specială, în care important era rezultatul.  La final, m-am dus la vestiar și le-am mulțumit jucătorilor pentru cele trei puncte. Am câștigat, bravo lor că suntem o echipă unită și luptătoare, tutoror trebuie să ne fie frică de noi din acest motiv, știți vechiul slogan, avem Măciuca cea mai tare! Știu motivele pentru care echipa nu a avut forță în atac, sper să mergem mai bine pregătiți la Tg.Mureș și să obținem punct sau puncte. Aș fi mulțumit cu locul 2, ne interesează să obținem cât mai multe puncte în ultimele patru etape și apoi, ce vrea vrea Dumnezeu, ne va da” a spus la conferința de presă antrenorul Lincar.

Tehnicianul vâlcenilor a cerut publicului să fie mai aproape de jucătorii care se luptă pentru promovare. „Eu îmi doresc ca lumea care vine la stadion să aprecieze mai mult jucătorii, mulți dintre ei au fost la Ligile a III-a și a IV-a, acum se luptă pentru intrarea în Liga I,  nu sunt Messi sau Ronaldo, nu ne putem aștepta la joc spectaculos. Credeți că ei nu știu că joacă prost? Există presiunea care macină, dar luptăm până la capăt, apreciez caracterul lor, dacă nu aveau caracter, nu câștigam contra Gloriei, mai ales că am fost dominați 75 de minute din 90. De fiecare dată când aici a fost presiune, au apărut problemele. E 1-0, suferim, ne este greu, dar vreau mai multă apreciere, publicul trebuie să fie alături de echipă, toți avem un țel”.

CSM Râmnicu Vâlcea a câștigat derby-ul cu Bistrița după un gol reușit de Adrian Codin în minutul 15, care a transformat un penalty obținut de Andrei Crețu.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Mihai Andries 19 May. 2014, 14:10 Campionat
Pe aceeași temă