Leo Grozavu știe totul despre Aerostar, adversarul Petrolului din etapa a 9-a. „I-am urmărit, dar important este ca jucătorii să fie 100% capacitați și să aplice ceea ce li se spune”

Marius ANGHEL 27 Sep. 2018, 22:47 Campionat
Leo Grozavu știe totul despre Aerostar, adversarul Petrolului din etapa a 9-a.**

Cu eșecul din derby-ul cu „U” Cluj încă în gând, petroliștii vor încerca în etapa a 9-a să demonstreze că ceea ce s-a întâmplat la Cluj-Napoca a fost doar un accident. La Ploiești ajunge Aerostar, o echipă care pare să fi trecut peste startul slab de sezon și care în ultimele două meciuri a câștigat toate punctele. Sâmbăta trecută a învins-o chiar pe FC Argeș, una dintre cele cele echipe care nu pierduseră în acest debut de campionat. Astfel că băcăuanii nu vor fi o victimă sigură în fața „lupilor”, vineri seară, începând cu ora 18:00.

Antrenorul Leo Grozavu spune înaintea meciului cu Aerostar că știe totul despre adversar. „Ca orice meci de campionat, și cel de mâine va fi unul dificil, mai ales că venim după o partidă mai puțin reușită făcută la Cluj. Însă, meciul cu „U” este istorie, îmi asum acel eșec, care, după părerea mea, n-a venit din cauza strategiei alese, ci pentru că nu am gestionat bine săptămâna premergătoare. Urmează o altă partidă și important este, acum, ce vom face cu Aerostar, o echipă omogenă, ce joacă de mult timp împreună. I-am urmărit, însă, în foarte multe partide din acest sezon, știm totul despre ei, dar important este ca jucătorii să fie, în permanență, 100% capacitați și, atunci când intră pe teren, să aplice ceea ce li se spune”, a declarat Grozavu în conferința de presă premergătoare jocului cu băcăuanii.

Calculele hârtiei o dau pe Petrolul ca favorită certă. Ploieștenii au trei victorii și un egal pe teren propriu în acest sezon, în timp ce Aerostar are un singur punct acumulat în trei jocuri în deplasare, la Metaloglobus, acolo unde Petrolul a pierdut primul meci în acest sezon.

În clasament, Petrolul ocupă locul 4, cu 16 puncte, în timp ce Aerostar e pe poziția a 16-a, retrogradabil, cu 7 puncte.

Partida de vineri, de la ora 18:00, prima a etapei a 9-a a Ligii 2, va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Kovacs Szabolcs (Satu Mare), Cosmin Bojan (Târgu Mureș) și Răzvan Soponar (Baia Mare). Arbitru de rezervă este Cristian Georgescu (București), iar ca observatori au fost delegați Ștefan Constantin (București) și Emil Tudor (Târgoviște).

Foto și video: FC Petrolul

Marius ANGHEL 27 Sep. 2018, 22:47 Campionat
Pe aceeași temă