Istoria meciului de la Berceni s-a repetat și la Suceava, dar în favoarea rapidiștilor

Marius ANGHEL 09 Mar. 2015, 14:39 Campionat
Istoria meciului de la Berceni s-a repetat și la Suceava,** dar în favoarea rapidiștilor

Rapid CFR Suceava a reluat meciurile oficiale cu o partidă dramatică pe stadionul Areni în fața celor de la ACS Berceni. Dacă în tur, rapidiștii au condus cu 2-0 și au pierdut cu 2-3, de această dată deznodământul partidei a fost invers, sucevenii impunându-se cu 3-2, după ce bucureștenii au marcat primele două goluri.

Partida a început într-un ritm foarte bun, Mircea Negru având prima ocazie de gol după ce a primit o centrare în mijlocul careului, dar nu a reușit să trimită  balonul cu capul spre poartă. Cu un lot destul de tânăr și cu un antrenor nou, Adrian Mihalcea, oaspeții au alergat mult, au făcut un presing excelent și pe fondul unui joc modest de partea suceveană au început să-și creeze ocazii la poarta lui Rohețki.

În minutul 24, ACS Berceni a reușit să deschidă scorul, după o acțiune rapidă, un șut slab respins de un fundaș sucevean la care balonul a ajuns la Pivniceru, jucător ce l-a învins pe Rohețki. După numai patru minute de joc, oaspeții își măresc avantajul prin Scarlătescu, fotbalist ce-l învinge pe Rohețki cu-n șut la colțul lung, scor la pauză 0-2.

Partea a doua a jocului a fost diametral opusă față de prima, cu o echipă a Sucevei mult mai incisivă și mai precisă. Din minutul 60, oaspeții s-au retras mult, probabil și pe fondul oboselii acumulate, iar elevii lui Bogdan Tudoreanu au început asaltul la poarta bucureștenilor.

După mai multe ocazii de a marca, sucevenii reușesc să micșoreze diferența în minutul 68, la o fază în care Semeghin a centrat excelent, Romeo Soare a trimis cu capul în transversală, iar Buziuc a împins balonul în poartă din careul mic, scor 1-2. Rapidiștii au continuat presiunea la poarta oaspeților și-n minutul 73 au reușit egalarea, tot după o centrare a lui Semeghin, și un șut la colțul lung a lui Cătălin Golofca, scor 2-2.

Simțind că adversarii nu mai au resurse, sucevenii au forțat golul victoriei și acesta a venit după mai multe ocazii în minutul 83, când Semeghin este faultat în careu, iar Marinkovic transformă fără emoții lovitura de la 11 metri, scor final 3-2.

RAPID CFR SUCEAVA    3
ACS BERCENI        2

Buziuc ”68, Golofca ”73, Marinkovici ”83-pen. / Pivniceru ”24, Scărlătescu ”28

Rohețki – D. Bălan, R, Soare, Plecanciuc, Semeghin (cpt.) -Gheorghiciuc, G. Apostol (Ferariu ”88), Onciu, Golofca (Cr. Spătar ”90) – M. Negru (Marinkovici ”46), Buziuc
Rezerve neutilizate: Ct. Pascal – R. Sava, Săvoaia, Vornicu
Antrenor Bogdan Tudoreanu

Meilă – Dobrosavlevici, M. Popescu, E. Nicu (cpt.), G. Damian – Scărlătescu (R. Krausz ”65), Pivniceru, Jugaru, C. Mihai – R. Văduva (R. Radu ”76), Lemac
Rezerve neutilizate: Vl. Ignat – R. Gheorghe, V. Lică, Kayode, Civică
Antrenor: Adrian Mihalcea

Stadion: Areni (Suceava); Spectatori: 1.000; Arbitru: Bogdan Ionuț Anghelinei (Galați); Asistenți: Adrian Vornicu (Iași) și Ovidiu Arușoaie (Piatra Neamț); Jucătorul meciului: Cătalin Golofca.

Sursa: Monitorul de Suceava

Marius ANGHEL 09 Mar. 2015, 14:39 Campionat
Pe aceeași temă