Ipostază rară pentru Pelici: negru de supărare după meciul pierdut în ultima secundă de Ripensia la Pitești: „A fost o fază de cascadorii râsului. Nu am fost o echipă”

Marius ANGHEL 11 May. 2019, 09:18 Campionat

Ripensia avea speranțe să mai urce în clasament până pe locul 7, adică în prima treime a ligii secunde. Visul s-a cam spulberat vineri după-masă, după revenirea cu picioarele pe pământ în urma înfrângerii suferite la Pitești, scor 2-1, în care FC Argeș a reușit să marcheze la ultima fază. Alexandru Pelici a fost supărat pe echipă atât pentru gafa defensivă, dar și pentru jocul foarte individualist din atac, care a făcut ca roș-galbenii să marcheze doar o dată.

La pauză, Ripensia conducea după un gol marcat de Andrei Dumiter în minutul 32. În minutul 52, Argeșul a egalat, după o reușită a lui Vasile Buhăescu în urma unei faze de contraatac. În prelungiri, la ultima fază, Ionuț Șerban (90+4) a bătut lungă o lovitură liberă și niciun ripensist nu a putut să o respingă, iar balonul a intrat în poartă la colțul lung.

„Nu am învățat nimic din greșelile altora. Am luat gol la ultima fază, dintr-o lovitură liberă de la mare distanță. Ar fi trebuit să fim mult mai responsabili, să avem personalitate. Nu am avut, nimeni nu a reușit să atingă acea minge, care s-a dus în poartă. A fost o fază de cascadorii râsului. S-au arătat trei minute de prelungiri și am luat gol în minutul 90+4 și 30 de secunde. Păcat de munca noastră, căci nu am jucat rău”, a declarat Pelici pentru site-ul oficial al clubului.

Antrenorul a apreciat că singurul lucru bun a fost debutul lui Dobie. În rest, a avut doar reproșuri pentru jucători. „Nu meritam sub nicio formă să pierdem acest meci. Am avut numeroase situații de a face și 2-0 și 2-1. Nu am reușit, însă, să realizăm mai mult pentru că am fost egoiști. Nu am fost o echipă și mă refer în special la jucătorii din atac. Nu au pasat atunci când ar fi trebuit, iar asta ne-a costat. Trebuie spus, totodată, că am întâlnit o formație bună, cu jucători de calitate, care ne-au taxat atunci când au putut. Asta e, noi am ratat, iar ei au înscris la ultima fază, la o minge aruncată în careu. Sunt supărat și dezamăgit, pentru că nu învățăm nimic din greșelile altora. Singurul lucru bun e că a debutat Dobie”, a mai spus Pelici.

Roș-galbeniii rămân cu 45 de puncte, momentan pe locul 8, dar pot fi depășiți de UTA sau Metaloglobus. Runda viitoare, Ripensia va primi vizita Petrolului, într-un joc programat joi, de la ora 20:00, pe stadionul „Dan Păltinișanu”.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: fb FC Argeș

Marius ANGHEL 11 May. 2019, 09:18 Campionat
Pe aceeași temă