Ionuț Popa, dispus să renunțe la jumătate din lot

06 Nov. 2011, 13:00 Campionat
Ionuț Popa,** dispus să renunțe la jumătate din lot

Nemulțumit de evoluția echipei sale în victoria la limită obținută sâmbătă, pe propriul teren, cu fosta prim-divizionară Victoria Brănești, antrenorul echipei ieșene CSMS, Ionuț Popa, și-a avertizat elevii că în iarnă lotul va fi remaniat serios.

La finalul disputei cu trupa lui Marin Dună, Popa a afirmat că își dorește cu orice preț să facă o echipă nouă la Iași, chiar dacă acest lucru va implica și renunțarea la jumătate din lot în pauza de iarnă.

„Despre meci nu am ce să spun mare lucru, pentru că sunt foarte nemulțumit de randamentul unora dintre jucători. Este foarte important rezultatul, dar jocul m-a dezamăgit crunt. Pe măsura ce trece timpul și lotul scade ca număr, văd că mulți jucători în care eu am crezut m-au dezamăgit. Cu asemenea evoluții nu poți să speri la ceva optimist. Nu-mi pare rău că m-am întors la Iași. Eu vreau să fac echipă cu orice preț. Sunt dispus chiar să mă las de fotbal de la Iași, dar eu fac echipă. Este însă nevoie de jucători și de răbdare. Unii dintre jucători sunt visători, dar mă ocup eu să-i trezesc. Sunt dispus chiar și să renunț la jumătate din lot, dacă nu se schimbă lucrurile”, a declarat Ionuț Popa.

De cealaltă parte, antrenorul Brăneștiului, Marin Dună, a afirmat că nicio echipă din Seria I nu are față de Liga I.

„A fost un meci destul de slab, cum sunt majoritatea partidelor din liga secundă. Noi nu am ieșit din blocajul în care suntem și trebuie să ne revenim repede pentru că echipa o ia în jos și asta nu este deloc bine. Felicit Iașiul pentru victorie, a jucat mai bine și a meritat să câștige. După părerea mea, din Seria I, nicio echipă nu are față de Liga I”, a precizat Dună.

articol scris de Narcis Pohoață

06 Nov. 2011, 13:00 Campionat
Pe aceeași temă