„Într-un meci cu Poli, te simți fotbalist!”

23 Sep. 2011, 11:20 Campionat

Antrenorul Roland Nagy nu este mulțumit de rezultatele obținute în primele cinci etape și dorește victorii în partidele cu FC Olt și cu marea rivală FC Timișoara. Tehnicianul speră ca derby-ul din etapa a șaptea să reaprindă spiritul de luptă al echipei.

„Din punctul meu de vedere, s-a pus punctul pe i. Ne pare rău că după cinci etape nu suntem unde ne-am dorit. Vroiam să fim mai sus atât în campionat, cât și mai departe în cupă. Vom face tot ce putem ca să progresăm la nivelul unui club care se respectă și ne dorim să ajungem în prima ligă. Sperăm să câștigăm în deplasare la Olt și pe urmă acasă cu Poli”, a spus Roland Nagy.

Bătrâna Doamnă a câștigat pană acum toate meciurile jucate în deplasare. Săptămâna viitoare va avea loc derby-ul vestului cu Poli Timișoara. „Într-un meci cu Poli, te simți fotbalist. Am simțit asta pe pielea mea. Eu doresc să imprim echipei acel spirit al UTA-ei cu care să adoarmă și să se trezească”, a completat antrenorul alb-roșilor.

UTA – Poli , vineri, 30 Septembrie, ora 19.00

Directorul de competiții al arădenilor a primit ieri confirmarea disputării mult așteptatei partide dintre UTA și Poli Timișoara. „FRF ne-a anunțat că meciul se va disputa vineri, 30 Septembrie, de la ora 19. Am decis ca prețul biletelor să rămâna neschimbat pentru a umple stadionul. Ne dorim ca toți suporterii să ne susțină și împreuna să câștigăm acest meci foarte important”, a declarat Dorin Stana.

Cel mai probabil bilete vor fii puse în vânzare de marți dimineața. Pentru fanii timișoreni s-a decis distribuirea a aproximativ 380-400 de bilete.

articol și foto de Sergiu Daniel

23 Sep. 2011, 11:20 Campionat
Pe aceeași temă