„Înfrângerea este nemeritată, mai ales că noi am fost cei care am controlat partida”

Marius ANGHEL 30 Oct. 2012, 11:11 Campionat

Imediat după meci, antrenorul celor de la FCM Târgu Mureș a dat dovadă de mult subiectivism, vorbind despre meciul cu UTA ca despre unul pe care ar fi trebuit să-l câștige. E adevărat, oaspeții și-au creat câteva situații bune de a marca, însă, per ansamblu, succesul „textiliștilor” nu poate fi contestat.

Dar, iată ce a avut de spus Daniel Isăilă: „Cred că înfrângerea este nemeritată, mai ales că noi am fost cei care am controlat partida. În prima parte, a fost mai mult un joc echilibrat, de uzură, adversarii nu ne-au pus în pericol poarta și totuși au preluat conducerea. Am forțat și mai mult, ne-am creat trei-patru ocazii, dar nu am reușit să reintrăm în joc. Apoi, în repriza a doua, am controlat jocul aproape în totalitate, iar la singura ocazie a UTA-ei am luat al doilea gol și, practic, aici s-a scris istoria partidei. Trebuie să acceptăm acest lucru și să mergem mai departe”.

În final, fostul colaborator al lui Răzvan Lucescu a făcut o considerație și asupra luptei pentru cele două locuri promovabile: „Campionatul mi se pare echilibrat, dar, din păcate, nivelul nu este unul foarte ridicat”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 30 Oct. 2012, 11:11 Campionat
Pe aceeași temă