Incidente la finalul meciului de la Buzău! Jucătorii celor două echipe s-au luat la bătaie

Marius ANGHEL 24 Nov. 2013, 12:59 Campionat
Incidente la finalul meciului de la Buzău!** Jucătorii celor două echipe s-au luat la bătaie

Partida dintre Gloria Buzău și Rapid București, scor 0-2, nu s-a încheiat odată cu fluierul de final. Jucătorii s-au luat la bătaie pe teren, iar spiritele au fost calmate cu greu. Nici fanii giuleșteni veniți la Buzău nu s-au lăsat mai prejos și au aruncat cu scaune în jandarmi.

„Se mai întâmplă astfel de lucruri, ce să facem? Ne batem, ne batem pentru Rapid, pentru spiritul Rapidului și imi place acest lucru” a declarat la final antrenorul Viorel Moldovan, completat de Nicolae Vaslile: „Trebuie să ne descurcăm în toate situațiile, dar mai ales când întâlnim echipe în deplasare. Este bine să știi și puțin box” a spus fundașul giuleștean.

„Am fost loviți cu niște pietre de dimensiuni destul de mari, nu știu cum au ajuns pe un stadion de fotbal” a recunoscut uimit Pancu.

Nici meciul în sine nu a fost lipsit de decizii controversate. Buzăul a acuzat arbitrajul lui Marius Avram, care l-a eliminat pe Bobi Verdeș pentru proteste în minutul 85.

„Acest arbitru căruia nici nu pot să-i pronunț numele că îi fac reclamă, a rupt meciul în două” a declarat Ion Viorel, antrenorul gazdelor.

Nu de aceeași părere a fost și Viorel Moldovan. „Gazdele bat câmpii și exagerează. A fost un arbitraj echidistat” a fost de părere tehnicianul bucureștenilor.

VEZI VIDEO cu incidentele și declarații de după meci

Sursa: DigiSport

 

Marius ANGHEL 24 Nov. 2013, 12:59 Campionat
Pe aceeași temă