„În ciuda înfrângerii drastice, sunt mulțumit jucătorii mei”

21 May. 2012, 09:11 Campionat

Chindia s-a scufundat și pe Mureș, iar soarta lui Flavius Stoican pare pecetluită. Puternic contestat de fani după înfrângerea internă cu Gaz Metan Severin, fostul dinamovist spune că nu-și va da demisia, așteptând vremuri mai bune pentru cariera sa de antrenor.

„Am întâlnit o echipă bună, bine așezată în teren, care a marcat aproape la fiecare fază pe care și-a creat-o și de aceea s-a ajuns la acest rezultat dureros. Nu cred că am părut ca o echipă ce nu a avut motivație. Eu zic că am jucat, ne-am bătut cu adversarul, însă, din păcate, nu am reușit să marcăm. Am fi meritat cel puțin un gol după ocaziile avute. Cu Verdeș, Mladen și alții am fi avut mult mai multe șanse să obținem un rezultat bun. Însă, chiar dacă scorul este destul de drastic sunt – totuși – mulțumit de ceea ce au arătat băieții mei astăzi. Au depus un efort considerabil, le-a lipsit doar golul”, a menționat tehnicianul târgoviștenilor.

Dacă nu va fi demis până weekendul următor, Stoican are mari șanse să fie din nou fluierat la scenă deschisă în timpul confruntării de pe stadionul de sub Turnul Chindiei, cu FC Maramureș. „Nu sunt momente prea frumoase în viața antrenorilor, jucătorilor, dar, asta este, trebuie să știm să trecem cu fruntea sus peste ele. Acesta e fotbalul, e normal să nu fie doar momente frumoase în fața unei echipe și implicit în viața antrenorului. Dar, sunt convins că vor veni și momente bune în cariera mea”, a adăugat olteanul.

Sursa: Sport Arad

21 May. 2012, 09:11 Campionat
Pe aceeași temă