Ignea nu s-a bucurat la gol: „E trist să o vezi pe UTA în situația asta”

Mihai Andries 07 Nov. 2013, 21:20 Campionat
Ignea nu s-a bucurat la gol:** „E trist să o vezi pe UTA în situația asta

Omul de trei puncte al Oltului în confruntarea cu „Bătrâna Doamnă” a îmbrăcat pentru două sezoane tricoul „alb-roșu”. Alin Ignea a transformat în dreapta lui Lăzăreanu lovitura de pedeapsă dictată după faultul lui Faye asupra lui Ciobanu, însă nu s-a bucurat ca la alte reușite ale sale.

Sunt fericit pentru victoria echipei mele, însă nu mă pot bucura pentru realizarea personală. Sentimentele puternice pentru UTA nu le pot șterge cu buretele și de aceea mi-e greu să o văd în situația asta. S-a apucat prea târziu de treabă în acest sezon, era clar că mai mult de două-trei meciuri nu duce ca lumea această primă parte a sezonului.  E trist să văd că la un an și jumătate după plecarea mea de la Arad mai cunosc unul-doi jucători. S-a renunțat prea ușor la fotbaliști arădeni sau din zonă de valoare și s-au adus alții în locul lor despre care nu știu ce spun…Practic l-am cunoscut doar pe Neagu și am mai vorbit cu Horvat cu care am fost coleg la Pandurii”, ne-a mărtursit „închizătorul”.

Relatând puțin cele întâmplate miercuri după-amiază, Ignea a adăugat: „Ne-am făcut ușor meciul, fiindcă am marcat destul de repede și apoi am jucat simplu, fără să riscăm prea mult. Oricum, Oltul a avut marile ocazii și după gol, printre care și două bare. Cred că victoria noastră nu poate fi pusă la îndoială”.

Aflând că Eugen Trică ar putea fi demis după înfrângerea de la Slatina, timișoreanul i-a luat oarecum apărarea olteanului. „Nu e treaba mea, însă ceea ce am văzut din exterior este că domnul Trică este poate singurul care a crezut în echipa asta și a făcut ce i-a stat în putință să o ducă pe linia de plutire. Mi se pare un antrenor bun și repet, e greu fără o pregătire precompetițională ca lumea”, a punctat fotbalistul de 24 de ani.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 07 Nov. 2013, 21:20 Campionat
Pe aceeași temă