Ignea: „Nu e echitabil, mai ales că am dat gol în zece”

Marius ANGHEL 25 Nov. 2013, 13:30 Campionat
Ignea:** „Nu e echitabil, mai ales că am dat gol în zece

 Mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Alin Ignea, a deschis scorul în meciul cu CS Mioveni, însă nu s-a putut bucura pe deplin de „reușită”, având în vedere faptul că oaspeții au restabilit egalitatea.

Autorul golului slătinenilor s-a arătat dezamăgit după pierderea celor două puncte, considerând că echipa merita să câștige, chiar dacă a evoluat în inferioritate.

„Nu e echitabil, după ce am marcat nu credeam că vom lua gol, dar asta este. Trebuia să câștigăm, mai ales că am dat gol în zece oameni. Sper să batem la Bistrița. S-a simțit lipsa celui de-al unsprezecelea jucător, să joci în zece din minutul 30 e greu, dar trebuia să ia și ei al doilea galben. Băiatul care a dat gol și-a dat jos tricoul, iar la următoarea fază a făcut fault din spate, așa se întâmplă la noi acasă. Meciul s-a dus, nu mai contează, asta este. Sunt șanse la play-ff, Motru a bătut pe Bistrița, orice meci contează, sunt șanse până în ultimul moment”, a declarat Ignea, imediat după joc, supărat și pe faptul că arbitrajul i-a dezavantajat.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 25 Nov. 2013, 13:30 Campionat
Pe aceeași temă