Ignea: „Am pierdut o oportunitate bună, însă mai avem șanse la play-off”

Marius ANGHEL 11 Mar. 2014, 13:49 Campionat
Ignea:**

După ce în tur s-au impus cu 2-1, slătinenii au pierdut în deplasarea de la Reșița, ratând o bună oportunitate de a se menține în primele șase echipe ale seriei. Mijlocașul central al celor de la FC Olt Slatina, Alin Ignea, crede că mai există șanse la play-off.

Aflată printre echipele cu cea mai bună apărare a seriei, FC Olt a încasat două goluri în meciul cu Metalul Reșița, în decurs de doar cinci minute. Slătinenii nu au mai reușit să revină în joc, înregistrând astfel un eșec, care-i scoate în afara play-off-ului. Mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Alin Ignea, a vorbit despre înfrângerea de la Reșița.

„După o primă repriză încheiată la egalitate, am început bine a doua parte, am controlat jocul, dar pe o nesincronizare am primit gol, într-un moment în care jucam bine. Păcat că am pierdut o oportunitate bună, însă mai avem șanse la play-off, trebuie să câștigăm cu Târgu Mureș. Au fost superiori pentru că ne-au bătut. Clar, experiența și valoarea lui Oprița au făcut diferența”, a declarat mijlocașul.

„Niciun meci nu seamănă cu altul, putem obține puncte cu Târgu Mureș”

Slătinenii vor avea parte, în runda actuală, de un meci foarte dificil. ASA Târgu Mureș, echipă ce are în componență jucători cu state vechi în Liga I, va fi adversara grupării FC Olt.

„Niciun meci nu seamănă cu altul, putem obține puncte cu Târgu Mureș. A fost primul meci jucat, după două luni de pregătire, ați văzut că și Metalul Reșița a făcut un joc slab în primul meci cu Motru. Într-adevăr, Târgu Mureș are jucători de valoare, dar putem scoate un rezultat bun”, a mai spus Ignea.

Meciul se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”. Slătinenii se află la două puncte de locul șase, ultimul ce duce în play-off, ocupat de Universitatea Craiova.

Siminic ar putea intra în programul de pregătire al echipei

 Titular în turul sezonului, fundașul stânga al celor de la FC Olt Slatina, Gabriel Siminic, a acuzat o tenosinovită în perioada stagiului centralizat. Problemele medicale l-au ținut departe de teren mai bine de două luni. Fundașul spune că va relua pregătirea alături de ceilalți componenți ai lotului.

Jucător de bază în angrenajul echipei, fundașul stânga al celor de la FC Olt Slatina, Gabriel Siminic, spune că va relua pregătirea cu echipa. Fotbalistul de bandă a efectuat timp de două luni un program de fizioterapie.

„Vreau să cred că sunt mult mai bine, voi încerca să intru în program normal. Am două luni, este de ajuns, vreau să revin să facem o treabă bună. Mi-e dor de colegi, mi-e dor să mă antrenez. Am avut probleme cu tendoanele, după aceea m-a durut genunchiul, am făcut fizioterapie, am lucrat în ultimele săptămâni cu Zoli Erdei, iar pe această cale țin să-i mulțumesc, pentru că mă simt mult mai bine. Am făcut și sală, am încercat în tot acest timp să păstrez o condiție fizică cât mai bună, sper să fie totul bine”, a declarat fundașul stânga.

„Este un simplu eșec, nu trebuie să ne mai gândim”

Fundașul stânga Gabriel Siminic crede că echipa trebuie să depășească eșecul cu Metalul Reșița, pentru a aborda cu încredere confruntarea cu ASA Târgu Mureș.

„Este un simplu eșec, nu trebuie să ne mai gândim la acel meci, important este meciul următor cu Târgu Mureș, să batem, să revenim acolo unde ne dorim cu toții”, a spus fundașul stânga despre eșecul din deplasarea de la Reșița.

În stagiunea de toamnă, Gabriel Siminic a fost titular incontestabil. Fundașul stânga are un gol marcat, cu CS Mioveni, atunci când slătinenii s-au impus, în deplasare, cu 1-0. Siminic a fost transferat, în vară, la FC Olt Slatina, având un contract valabil două sezoane.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 11 Mar. 2014, 13:49 Campionat
Pe aceeași temă